Tko je Nucci, pjevač na čijem je nastupu u beogradskom klubu došlo do pucnjave

Foto: Instagram

U NOĆI s petka na subotu ispred jednog beogradskog kluba došlo je do pucnjave u kojoj je zaštitar kluba ranjen. U Beton hali u Beogradu u trenutku pucnjave nastupao je Nucci, a unutra je bilo oko 500 ljudi. Nucci se nakon pucnjave oglasio na Instagramu.

"Sve je ok braćo i sestre, na podu sam bio greškom. Voli Nucci", napisao je te objavio fotografiju na kojoj se vidi ogrebotina na licu.

Tko je Nucci?

Nucci (27), pravog imena Igor Panić, srpski je trap glazbenik čije pjesme broje milijunske preglede. Proslavio se na početku pandemije 2020. godine kada je izbacio svoj hit Bebo (nakon kojeg su stigli još i Bebo 2 i Bebo 3). Za glazbu se zainteresirao još u srednjoj školi, a osim što je pjevač, piše pjesme za druge glazbenike. 

>> Što starije generacije kažu na trap folk? Pustili smo im Nuccija

Njegova pjesma Crno oko broji 29 milijuna pregleda, duet sa Sanjom Vučić ima 24 milijuna pregleda, a najslušanija je Uđi na wa, koja ima 41 milijun pregleda. U posljednjih šest mjeseci izbacio je i pjesme Opanci te Automatti.

Automatti se već tjednima ne skida s hrvatskog, ali i regionalnog trendinga. Ima 11 milijuna pregleda u dva mjeseca. Magazin Billboard je u veljači objavio popis 25 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, a na prvom mjestu bila je upravo ta pjesma. 

Često nastupa u Hrvatskoj

Nucci često nastupa u hrvatskim gradovima. Prošle je godine nastupio na Fusion World Music Festivalu u Splitu. Tada je otkrio kako ima hrvatske korijene. 

"Meni je baka Hrvatica, ja jednim dijelom pripadam ovdje. Meni Hrvatska ima najbolje more, može se usporediti sa svjetskim egzotičnim destinacijama. Ako ne stignem na ljetovanje dok je sezona u jeku, srpanj, kolovoz, volio bih uhvatiti nekoliko dana bar u rujnu pa na Korčulu ili u Rovinj, možda na Hvar... Dat ću sve od sebe da dođem. Volim doći svugdje u Hrvatsku, ali kad je more u pitanju, tu ste top", poručio je Nucci prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.