Tko je Ross Dickerson? Tata s Instagrama zaludio je svoje pratitelje

Foto: Instagram

Ross Dickerson je 35-godišnji bodybuilder i otac koji je svojim objavama na Instagramu zadivio brojne pratiteljice i pratitelje zbog svojeg posvećenog pristupa roditeljstvu i svakodnevnim obavezama. Naime, pokazao je da je moguće balansirati između treninga i obiteljskog života. Ross je otac već godinu i pol dana te se ne odvaja od svojeg sina kad je kod kuće.

Na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svoje svakodnevice, prikazujući sebe kao supruga i oca kakvog bi mnogi poželjeli, a to mu često i pišu pratiteljice ispod objava. Jutro započinje poslovima dok beba spava, uključuje perilicu rublja, hrani mačke i sređuje kuću.

Najviše pažnje privlače njegove objave sa sinom

Kako bi provodio što više vremena sa sinom, Ross često trenira kod kuće. Dok vježba, sin je pored njega u ležaljci, a ponekad ga čak i uključuje u svoje vježbe. U braku je s fitness modelom Lilly Stocks, s kojom često dijeli zajedničke fotografije, ali najviše pažnje na njegovom Instagram profilu privlače objave sa sinom.

Trudi se da bude u vrhunskoj formi za natjecanja

Godinama održava strogu dijetu i naporan režim treninga kako bi bio u vrhunskoj formi za natjecanja. Ross na Instagramu ima više od pet milijuna pratitelja te ondje otvoreno govori o mentalnom zdravlju i koristi vježbanje kao način da ga održava, uz podršku supruge i sina.

U jednom od svojih videa, priznao je da koristi steroide te da to smatra nužnim kako bi postigao dobre rezultate u bodybuilding natjecanju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.