Tko je sve od svjetskih zvijezda ove godine boravio u Hrvatskoj? Popis je pozamašan

Foto: Dusko Jaramaz/Srecko Niketic/Grgo Jelavic/PIXSELL

OVIH dana milijarder Jeff Bezos boravi u Hrvatskoj sa svojom zaručnicom Lauren Sanchez. Osim što borave na jahti Koru koja košta pola milijarde dolara, par u društvu prijatelja posjećuje hrvatske gradove. Neki dan su prošetali Stradunom u zvjezdanom društvu.

S njima su bili Katy Perry i Orlando Bloom, a mnogima je ispod radara prošlo da se s njima družio i Usher. U ekipi se još mogao vidjeti i Derek Balsberg, američki autor, TV voditelj i influencer. 

Gradovi na hrvatskoj obali zadnjih godina postali su česta destinacija svjetskih zvijezda, pa smo odlučili prisjetiti se tko je sve ove godine posjetio Hrvatsku.

Niall Horan

Irski pjevač, poznat i kao bivši član megapopularne grupe One Direction, početkom mjeseca posjetio je Hvar. Jedan od restorana na hvarskoj rivi pohvalio se fotografijom pjevača na društvenim mrežama. "Bila nam je čast ugostiti zvijezdu One Directiona, Nialla Horana", napisali su.

Meryem Uzerli

Slavna turska glumica Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, također je ovog kolovoza došla u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i snimki iz grada te se pohvalila da je bila gošća na rođendanskoj proslavi biznismena Mehmeta Koruturka. 

Roger Federer

I umirovljeni švicarski tenisač Roger Federer ljetovao je u Hrvatskoj. Snimljen je krajem srpnja u Skradinu, gdje su mu prišli obožavatelji s kojima se rado fotkao. Prije toga je viđen i u Nacionalnom parku Krka. Ovo mu nije prvi posjet Hrvatskoj. Prije dvije godine došao je u društvu trenera i prijatelja Ivana Ljubičića.

D'Angelo Russell 

Košarkaš D'Angelo Russell krajem prošlog mjeseca posjetio je jedan luksuzni restoran na Hvaru, gdje se fotkao s osobljem. Košarkaš je i ranije dolazio u Hrvatsku. Prije tri godine se s bratom i dvojicom prijatelja odmarao u Splitu. 

The famous NBA superstar witnessed last night that our seafood is in a league of its own when it comes to taste!...

Objavljuje RESTAURANT GARIFULNedjelja, 9. srpnja 2023.

Alex Rodriguez

Umirovljeni igrač bejzbola i bivši zaručnik Jennifer Lopez sa svojom novom djevojkom Jaclyn Cordeiro stigao je u Rovinj krajem lipnja. Par je prošetao ulicama grada, popio piće s prijateljima, a kasnije su nastavili ploviti brodom. Prije Rovinja posjetili su Split.

Edward Norton

Jedan od najcjenjenijih glumaca današnjice došao je u lipnju na Lopud kako bi prisustvovao trećem Ponta Lopud festivalu. 

Elle Macpherson

Australska manekenka u lipnju je posjetila Dubrovnik. Otkrila je to videom koji je objavila na Instagramu, a u opisu objave napisala je da je Dubrovnik prekrasan grad. U Hrvatsku je došla u društvu svog oca Petera Gowa. 

Emmanuelle Chriqui

Emmanuelle Chriqui, najpoznatija po ulogama u serijama kao što su Mentalist, Svita te Superman & Lois, također je posjetila Dubrovnik. "Ljetne vibracije u Dubrovniku. Ovo mjesto je jednostavno čista čarolija", napisala je 47-godišnja glumica u lipnju uz fotografiju s plaže.

Olly Murs

Engleski pjevač Olly Murs (39) proslavio je momačku zabavu u lipnju na Hvaru, a na Facebooku je objavio fotke s ludog provoda. "Wow, kakav vikend s ovim legendama. Ne sjećam se svega, ali evo nekoliko trenutaka", napisao je u opisu objave.

A little party never killed nobody 🤣☠️ BUT wow what a weekend with these legends. Can’t remember too much so here’s a few of the moments 👀😅 Stag completed ✅

Objavljuje Olly MursUtorak, 20. lipnja 2023.

Kim Kardashian?

Iako to nije službeno potvrđeno, početkom srpnja pojavila se informacija da je Kim Kardashian provela dan u Dubrovniku. Naime, na Instagram stranici Kim Jet koja prati kretanje privatnog aviona Kim Kardashian otkriveno je da je njen avion sletio u Dubrovnik nakon što je poletio iz Italije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.