Tolj nakon što su joj ukinuli emisiju: Ne čudi me da za mene nisu našli drugi projekt

Foto: Instagram

HRT-ova voditeljica Uršula Tolj progovorila je o ukidanju glazbene emisije Kod nas doma, koju je vodila petkom, te je otkrila da je vijest o ukidanju do nje došla prije nešto više od mjesec dana.

"Prije mjesec i pol dana javili su mi producent i moj prvi nadređeni, urednik Zabave, gospodin Mario Sedmak. Prenijeli su odluke svojih nadređenih. Promijenila se urednička ekipa projekta Kod nas doma, samim time i koncept i sadržaj emisije", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je da je ovo već treći ili četvrti put da joj se ista stvar dogodila u karijeri.

"Može se reći i da sam navikla. Ne bih se sad na to vraćala da nešto krivo ne kažem, davno je to bilo. Uglavnom bi bila riječ o smjeni, odnosno promjeni rukovodećeg kadra koje bi onda odlučilo ukinuti neke emisije, uvesti nove i mijenjati shemu. Ništa neobično, uobičajena je to praksa", otkrila je.

"Moje je da odluku prihvatim"

"Jako sam voljela raditi Kod nas doma petkom i naravno da mi je žao. Ali takva je hijerarhija i moje je da odluku prihvatim i da se s jednakom strašću bacim na nove projekte", rekla je i naglasila da je ne čudi da se za nju "nije našao drugi projekt koji bi vodila."

"Budući da nisam samo voditeljica, nego i urednica, novinarka pa i scenaristica, znam da neki misle da sam jaka i u tim segmentima, pa me ne vide u svojim vizijama kao voditeljicu", pojasnila je.

Osvrnula se i na činjenicu da je smijenjena s mjesta urednice Dore.

"Dala sam sve od sebe za taj projekt, no očito je da su se moje ideje o tome što taj projekt treba biti razlikovale od ideja tadašnjih nadređenih. Dogodi se to, idemo dalje", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.