Tom Cruise (61) bio na zabavi s kćeri (36) ruskog bogataša, šuška se da su u vezi

Foto: EPA/Facebook

STRANI mediji raspisali su se o navodnoj vezi Toma Cruisea (61) i 36-godišnje Elsine Khayrove, kćeri ruskog bogataša koji se bavi trgovinom dijamanata.

Viđeni su na zabavi u Londonu gdje se nisu odvajali jedno od drugog, piše Daily Mail. "Bili su nerazdvojni, očito je da su par. Čini se da je Cruise potpuno zaljubljen u nju", komentirao je jedan od uzvanika iste zabave u londonskom Mayfairu.

Objavljuje Elsina KhayrovaNedjelja, 12. svibnja 2019.

Mnogi su tijekom večeri prilazili glumcu tražeći ga fotografiju, no on je sve pristojno odbio. Potom je i DJ objavio da se glumac ne želi fotografirati na zabavi.

Elsina bila u braku s ruskim tajkunom

Inače, Elsina Khayrova je bivša manekenka koja je prethodno bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je dijelila kuću u Londonu vrijednu 18 milijuna funti. Njihov razvod dospio je na naslovnice novina nakon što je Khayrova optužena za skrivanje znatne imovine od svog bivšeg supruga, uključujući svoju kolekciju torbica od milijun funti.

Podsjećamo, ljetos se šuškalo da se Tom Cruise želi ponovno povezati sa Sofijom Vergarom nakon njezinog razvoda od supruga Joea Manganiella. Glumici se udvarao još 2005. godine, prije nego što se zaljubio u Katie Holmes.

InStyle je prošle godine pisao da je Cruisea te 2005. godine s Vergarom spojio njegov prijatelj Will Smith. Paparazzi su par slikali zajedno na samo jednom spoju, a romansa je navodno propala nedugo nakon toga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.