Tony Cetinski prvi put u Nikšiću: Oduševio tisuće na glavnom gradskom trgu

TISUĆE Nikšićana došlo je na koncert hrvatskog kralja popa na glavnom gradskom trgu. Rijeke ljudi slijevale su se cijelog nedjeljnog popodneva prema centru grada, a trg je bio premali da primi sve one koji su htjeli uživati na prvom Tonyjevom koncertu u Nikšiću. Euforična publika je od prvih taktova otpjevala sve Tonyjeve pjesme, a vidno oduševljeni Tony nije mogao sakriti oduševljenje atmosferom i fantastičnom publikom.

"Još uvijek sam pod  dojmovima koncerta. Hvala Nikšićanima na odličnoj atmosferi. Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam sljedeće druženje sa svojom publikom u Nikšiću", izjavio je Tony Cetinski.

Tony je pjevao i s gradske fontane te poslije poručio oduševljenoj publici: "Hvala dobri ljudi. Nadam se da neće proći ovoliko godina do ponovnog susreta"

Želeći biti što bliže svojim obožavateljima Tony je nekoliko puta silazio s pozornice i pridružio se publici, a ponesen odličnom atmosferom dio koncerta je otpjevao s improvizirane pozornice, to jest, gradske fontane, što je raspametilo sve prisutne na koncertu. Njegov dvosatni nastup publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom i petominutnim skandiranjem njegovog imena: "Vrati se, Tony". Tony je na bis i u glas s oduševljenom publikom otpjevao još nekoliko ultimativnih hitova iz njegove bogate karijere, kultni "23. prosinac", "Od milijun žena" i "Umirem sto puta dnevno".

Da dobra glazba ne poznaje granice, još jednom je dokazala publika u Nikšiću. Znali su baš svaku  pjesmu iako je to bio prvi koncert Tonyja Cetinskog u Nikšiću. "Hvala dobri ljudi. Nadam se da neće proći ovoliko godina do ponovnog susreta", poručio je Tony razdraganoj publici na rastanku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.