Tony oduševio pulsku Arenu, na koncert mu došli mama i tata, slušala ga i Tajči

PULSKA Arena, ispunjena do posljednjeg mjesta, sinoć je uživala u glazbenoj čaroliji "Otkrivanje strasti" koja najavljuje novu turneju Tonyja Cetinskog. Iznenađenje i oduševljenje vidjelo sa ne licima posjetitelja, koji su po prvi put slušali i gledali jedinstveni koncertni program u kojem Tony sublimira svoju ljubav prema klasici, rocku i pop glazbi.Uz pratnju Zagrebačke filharmonije i svog pratećeg benda Tony nam je priredio nezaboravno glazbeno putovanje.

"Sinoć se dogodila neka čarolija. Bio sam duboko dirnut"

"Sinoć se dogodila neka čarolija. Sve je proteklo kao san. Bio sam vrlo opušten, odlično sam se osjećao. Nisam imao nikakva očekivanja od albuma `Da Capo`. Radio sam ga iz čiste ljubavi, nepretenciozno. Živim za glazbu i želio sam istraživati. Međutim, dogodila se nadogradnja i nastao je projekt `Otkrivanje strasti` koji je bilo teško objasniti. Publika je bila iznenađena, vrlo raznovrsna, prosjek godina nešto viši no što je uobičajeno na mojim koncertima. Prijem je bio iznad svih očekivanja, bio sam duboko dirnut.  Zahvaljujem publici koja mi daje vjetar u leđa što god da radim. Oni su moja snaga", rekao je poslije koncerta Tony.

Publika na koncertu bila je vidljivo dirnuta Tonyjevom izvedbom

Tonyja su jučer u Puli slušali i brojni poznati. Tajči, koja je trenutno u Hrvatskoj, na njegov je koncert dovela svoje sinove, a u Areni je bila i Alka Vuica sa sestrom, nećakinjom i prijateljicom. Tonyja je došla pogledati i njegova obitelj. Iz prvog reda koncert su pratili njegov tata Mirko, mama Vinka, sin Kristian i baka Milda.

Publika na koncertu bila je vidljivo dirnuta Tonyjevom izvedbom. Ljubav, emocije, besprijekorne izvedbe i apsolutni trijumf glazbe riječi su kojima danas posjetitelji komentirali Tonyjev sinoćnji nastup i koncert "Otkrivanje strasti". Tony je sve još jednom iznenadio na najbolji mogući način i dokazao da i kada mislimo da ne postoji bolje i da je dao svoj maksimum on nas demantira i ljestvicu glazbene kvalitete podigne još više. Neke od pjesama koje je izvodio bile "Caruso", "nessun dorma", ali i rock "Here I Go Again", "Bed of Roses"... U čast pokojnog Freddieja Mercuryja Tony je otpjevao "Bohemian Rhapsody".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.