TOP 10 U 2017. Kako je bolna erekcija postala najvažnija vijest godine

Foto: Index

BOLNA erekcija, seks, Despacito i Mislav Bago. Tako bi se sudeći po najčitanijim člancima na Index Blacku mogla sažeti 2017. godina. Upravo tu su teme koje su vas najviše privlačile, pod kojima ste ostavljali nebrojene komentare i davali im svoj lajk.

Ovo je top lista najpopularnijih članaka u našoj rubrici:

10. VIDEO Putnica iz Srbije na Bajakovu pobjesnila pred kamerom: "Želim vam da nikad ne uđete u EU"

Gužve na graničnom prijelazu Bajakovo na granici sa Srbijom mnoge su iznervirale, no prednjačila je jedna gospođa koja je svoj bijes istresla pred HRT-ovim kamerama. Hrvatskoj je zaželjela da nikad ne uđe u Europsku uniju, a na komentar svog supruga da smo već ušli, odvratila je: "Žalosno je što ste ušli!".

9. U Sarajevu je napali Arapi zbog golog ramena, njen odgovor zapalio je društvene mreže u regiji

Adelu Mahmutović iz Sarajeva u trgovačkom centru napale su Arapi jer joj se majica spustila i otkrila golo rame. Nakon toga pristupio joj je muškarac iz BIH i tražio od nje da se makne, jer je on zadužen za ljude koji su je verbalno napali. "Oni će mene napadati u mojoj zemlji, u mom gradu u mom tržnom centru jer mi se vidi golo rame???, zapitala se Adela.

8. Sjećate se snimke na kojoj cura pada s litice dok joj dečko izmiče nogu? Tek se sad zna prava priča

Snimka na kojoj djevojka pada s litice dok joj dečko izmiče nogu dok se ona pokušava uhvatiti za njega 2016. je obišla svijet, no tek su se ove godine otkrili detalji o tome što se na toj litici zaista događalo.

"Pala je na stijenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povrijedila stopala i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla hodati nekoliko dana, ali na kraju je sve dobro završilo", ispričao je Alexander Tikhomirov, koji je snimio pad svoje djevojke, ruske manekenke Mary Shum.

7. Rozga i Hauser se pohvalili fotkom s odmora, no svima za oko zapeo jedan drugi detalj

Prije naglog prekida, Jelena Rozga i Stjepan Hauser ljeto su proveli zajedno. Najvišđe pažnje izazvala je fotografija njihove vožnje na a jet skiju, no obožavatelji su odmah primijetili jedan sasvim drugi detalj. Naime, Jelena nije nosila prsluk za spašavanje, za razliku od svog (sad već bivšeg) dečka.

6. Ova fotka Boeinga 777 pokraj aviona Croatia Airlinesa pokazuje koliko je "Tuđman" zapravo mali

U Zagreb je prvog dana lipnja sletio Boeing 777 zrakoplovne tvrtke Emirates te odmah privukao puno pažnje. Ono što posebno bode u oči je razlika u veličini u odnosu na Dash 8 Croatia Airlinesa. Osim svojom impozantnom veličinom, Boeing 777-300 oduševljava i nevjerojatnim luksuzom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

5. Evo što Nova TV kaže o čudnom ponašanju Mislava Bage tijekom javljanja uživo u Dnevnik

Gledatelje Dnevnika Nove TV 25. listopada iznenadilo je neobično javljanje reportera Mislava Bage koji je s poteškoćama gledao u kameru, zamuckivao te nekoliko puta ponavljao iste riječi, poput "praktički". Za objašnjenje smo se obratili njegovoj matičnoj TV kući.

"Mislav Bago dugogodišnji je i cijenjeni reporter Nove TV koji svom poslu pristupa vrlo profesionalno, predano i odgovorno. Upravo iz tih razloga kolega Bago je jučerašnje javljanje uživo te intervjuiranje sugovornika za Dnevnik Nove TV odlučio odraditi unatoč zdravstvenim tegobama i jakoj glavobolji koju je imao", stoji u odgovoru koji smo dobili.

4. Tekst hita "Despacito" na hrvatskom je gori od svake cajke koju ste čuli u životu

Četvrto mjesto najčitanijih zauzeo je naš tekst o pravom značenju hita Despacito, kojeg je bilo nemoguće ne čuti ovog ljeta. Despacito znači polako, a među stihovima našao se i ova poetski dragulj:
"Želim vidjeti ples tvoje kose,
Želim biti tvoj ritam,
Da nauče moja usta koja su
Tvoja omiljena mjesta (omiljena, omiljena dušo)".

3. "Savršena žena": Mateo Kovačić objavio snimku nakon koje je svima jasno zašto je lud za Izabel

Sredinom lipnja bračne zavjete razmijenili su igrač Reala Madrida Mateo Kovačić i lijepa Zagrepčanka Izabel Andrijanić. Bilo je to jedno od medijskih najeksponiranijih vjenčanja, no čini se da je ljude najviše zanimalo po čemu je to Izabel toliko posebna. Odgovor na to pitanje dao je sam Mateo snimkom na kojoj se on i supruga dodaju loptom udarajući je glavom.

2. VIDEO Poseksali se na tribinama tijekom Ultre (18+)

Još jedna ljetna seks priča, ovog puta mjesto radnje je splitski Poljud, a vrijeme druga večer Ultre. Dok se ekipa dolje gibala u ritmovima elektronske muzike, dvojac na tribinama imao je svoj ritam.

1. Neven Ciganović pozirao gol i pokazao svoju bolnu erekciju: "I dalje mi je dignut"

Nakon što je vijest o njegovoj bolnoj erekciji obišla svijet, Neven Ciganović se odlučio našaliti na svoj račun. Fotografirao se potpuno gol, skrivajući samo penis i to crvenom krpom koju je prebacio preko njega. "I dalje mi je dignut. Pokušavam srušiti Guinnessov rekord", napisao je na slici. U komentaru pored slike otkrio je da mu erekcija mora trajati 34 dana.

Sljedeći put kad pitate pod člankom: "Koga ovo zanima?" sjetite se da je ovo bio najčitaniji članak u cijeloj godini. Dakle, odgovor je vas, dragi čitatelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.