Tram 11 nakon otkazanog koncerta: Je*en vam je grad kad samo trap cajke imaju publiku

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

ZAGREBAČKI rap sastav Tram 11 prošle subote trebao je nastupati u jednom splitskom klubu, no događaj je nekoliko dana prije održavanja otkazan. 

"Split je otkazan zbog tehničkih problema. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti i uzeti lovu nazad", objavio je sastav na svojoj Facebook stranici te uputio ljude koji su kupili ulaznice gdje mogu tražiti povrat novca.

Split je otkazan zbog tehničkih problema. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti na entrio.hr i uzet lovu nazad. Hvala

Objavljuje TRAM 11Četvrtak, 14. srpnja 2022.

Dva dana nakon toga objavili su link na svoju pjesmu PŠK, koja se nalazi na njihovom novom albumu kojim su razbjesnili brojne ljude. 

"Jeben vam je grad kad samo trap cajke i jugo sranja imaju publiku, klubove i orjuna promotore, a sve normalno pljujete, naša sućut i pozdrav iz Hrvatske", napisali su tada uz link i izazvali brdo reakcija.

Jeben vam je grad kad samo trap cajke i jugo sranja imaju publiku,klubove i orjuna promotore a sve normalno pljujete, naša sućut i pozdrav iz Hrvatske.

Objavljuje TRAM 11Ponedjeljak, 18. srpnja 2022.

Podsjećamo, Tram 11 je u siječnju nakon 22 godine izdao novi album naslova Jedan na jedan, a nakon početne euforije ljubitelja hrvatske rap scene krenula je rasprava o stihovima pjesama koji su, zaključuju neki, namijenjeni desničarski orijentiranoj publici.

Mnoge razbjesnili stihovi s novog albuma

Neki od istaknutih stihova glase ovako:

"Žene s karijerom ljube kućne ljubimce. Urbana spika, psi se vodaju na uzici. Nema djece, nikog nema na ulici."

"Kukavice šute, četnici su u gradu, ista govna, samo su obrijali bradu."

"U modi je bit’ peder mudar i prepreden nevladin organizirani jednoumni kreten."

"Fali tebi vojska da te spremnog vrati doma... tebi fali masti, kruha, zidarska iza uha, život nije cajka, hrpa govana bez sluha."

Pjesma PŠK izazvala hrpu reakcija

Portal Ravno do dna posebno je tada istaknuo stihove pjesme PŠK koji glase: "Na čelu ti petokraka, u oku dugine boje u koliko si udruga što milijardu kuna broje? Puši kurac malo Titu, malo Castru, ‘ko Danka partizanka provaljuješ na terasu. Ne voliš kuhara, ali dobro grabiš iz lonca, svi ste tu zbog novca kao mit iz Jasenovca. Balaševići, nema vam države ni na igrici, pušite kurac za ćirilicu na Ilici. Bipolarni bipsići, jebo li vas ćaća, k’o Plenki i Njonjo, svi ste topla braća, olfo tolerantni, orjunaški unučići, toliko puše kurac da ih zovemo Pušići."