Traže se dvije osobe za testiranje luksuzne vile na Korčuli, jedan uvjet je ključan

Foto: Booking.com

DRUŠTVENIM mrežama proširio se oglas koji je nedavno osvanuo na jednoj platformi specijaliziranoj za zapošljavanje.

"Zapošljavaju se dvije osobe koje će testirati sadržaje vile radi pripreme za nadolazeću ljetnu sezonu", stoji u opisu uz fotografije luksuzne vile koja se nalazi na Korčuli. 

"Kajaci, bicikli, romobili, stolni tenis, stolni nogomet, teretana, biljar, PS4, trampolin, mreža uz more, ljuljačke, ležaljke. Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i provjeru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (madraci, klime, ormari), kupaonica, dnevnog boravka, vešeraja te vrta. Također, pregledava se urednost plaže, ocjenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) te recenzira vila", piše još.

Vila se u predsezoni naplaćuje 700 eura dnevno

Osobe se zapošljavaju u periodu od 7 dana (od ponedjeljka do nedjelje), radno vrijeme je 8 sati na dan. Važan uvjet je i da su iskusni u snimanju videozapisa.

"Budući zaposlenici imat će osiguran besplatan smještaj u vili koja se za goste u predsezoni naplaćuje 700 € po danu, točnije 4900 € za navedeni period rada. Od budućih zaposlenika očekuje se da sugeriraju što bi boravak u luksuznoj vili učinilo još boljim, osim toga dužni su napraviti kratak videodnevnik svakoga dana", traže vlasnici vile.

Idealni kandidati moraju biti "u dobroj formi, sportskog duha i komunikativni".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.