Trudna hrvatska manekenka: Svaki ubod igle, svaka kap krvi i pilula, sve se isplati

Foto: Instagram

BIVŠA hrvatska manekenka Kristina Šalinović objavila je fotografiju na kojoj je istaknula trudnički trbuh. Uz fotografiju napisala je emotivni tekst o svojoj trudnoći.

"Daleko smo dogurali, ljubavi moja. Moj stalni podsjetnik je da ne odustajem. Čekanje, svi liječnici koje smo vidjeli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka pilula koju sam uzela", započela je objavu.

"Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama. Sve je vrijedilo sad kad te imam pod srcem", nastavila je.

Imala je poruku i za sve žene koje se bore da zatrudne.

"Sjetite se ovoga sve buduće majke. Sve se isplati. Svaka od vas je mama u srcu koja se bori ili ne može zadržati svoju djecu. Pa čak i vi koje patite u tišini, vidimo vas. Volimo vas. Grlimo vas. Zapamtite to", poručila im je Kristina.

Šalinović sa svojim zaručnikom Enricom Miglioratijem čeka prvo dijete. U ožujku ove godine Eric i Kristina su se zaručili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.