Trudna Južnoafrikanka i njen zaručnik par dana prije vjenčanja saznali da su brat i sestra

JUŽNOAFRIČKI par pripremao se za vjenčanje nakon pet godina veze. Mlada je bila trudna već nekoliko mjeseci i sve je bilo gotovo idilično, dok nisu saznali jedan prilično neugodan detalj. Mladi zaručnici Jabu Ngomane i Thulisile Mhlabane saznali su prilikom tradicionalnih obiteljskih "lobola" pregovora da su zapravo brat i sestra. "Lobola" pregovori su stari običaj kada se dvije obitelji sretnu, upoznaju i "pregovaraju" oko zaručnice. Ovaj put su se obitelji, čini se, jako dobro upoznale. Naime, tijekom upoznavanja saznalo se da su mladoženjin otac i majka mlade nekad bili zajedno i imali dvoje djece.

Alfred Ngomane ostavio je svoju suprugu prije 28 godina, uzeo sina i otišao s njim živjeti u drugo selo. Supruga je pak ostala s njihovom djevojčicom, godinu i pol mlađom od svog brata. Djeca nisu znala jedno za drugo. Njihov sudbonosni susret dogodio se na fakultetu gdje su odmah osjetili privlačnost. "Bila je to ljubav na prvi pogled. Studirali smo zajedno na istom fakultetu. Kad sam ga prvi put vidjela, odmah smo osjetili povezanost. Zaljubili smo se i od tog dana nije nas zanimalo ništa drugo. Samo smo željeli imati obitelj i mnogo djece", opisala je Thulisile svoj prvi susret s bratom za kojeg nije znala da postoji.

"Možete zamisliti kako smo bili šokirani kada smo se svi susreli i saznali istinu. Čekamo dijete zajedno. Ne znamo što ćemo mu reći kad odraste", kaže ona. Par je od tada u šoku, jer su vijest saznali samo nekoliko dana prije vjenčanja. Odlučili su se zajednički brinuti o djetetu, no još ne znaju što će biti s njihovom vezom. "Trenutno ne možemo baš najrazboritije razmišljati. Morat ćemo ovo rješavati korak po korak", kaže Jabu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.