Trudna manekenka na udaru kritika: "Pogledaj se kako izgledaš, to nije normalno"

Foto: Instagram

TRUDNIČKE fotografije mlade Hanne Polites izazvale su burne reakcije na internetu. Naime, iako je ova manekenka u šestom mjesecu trudnoće, to se po njenom trbuhu ne bi moglo zaključiti, zbog čega se našla na udaru kritika.

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju svog utegnutog tijela, mnogi su izrazili čuđenje otkrićem da je Australka trudna. Budućoj mami, inače zaljubljenici u fitness, trudnički trbuh se jedva nazire, no ona tvrdi da to ne znači da ona i beba nisu zdrave.

Hannah, koju prati više od milijun ljudi, na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog trudničkog tijela, no to je izazvalo dušebrižnike koji ne odobravaju veličinu njenog trbuha.

"Negativne komentare ne primam srcu, pogotovo zato što znam da vodim brigu o sebi i o bebi. Samo da se zna, moj liječnik je rekao da je s bebom sve u redu, bez obzira na veličinu mog trbuha", poručila im je Hannah.

Naime, kao što mnogi znaju, ali očito ne i oni koji je kritiziraju, veličina trudničkog trbuha ovisi o mnogo toga, a ona nije indikator nebrige majke o svom i djetetovom zdravlju.

"Ne brojim kalorije i nisam opterećena dijetama. Kupujem svježu hranu u lokalnim dućanima", istaknula je na svojoj stranici.

I dok mnogi i dalje tupe da joj je trbuh premali, liječnici tvrde da je čak 20 posto veći od prosjeka, tvrdi Hannah. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.