"Trudnica s pločicama" ponovno razbjesnila internet: "Važniji ti je selfie od djeteta!"

Foto: Instagram

MODEL i trenerica Chontel Duncan već je navikla da ju napadaju na društvenim mrežama. Njene fotografije koje je objavljivala tijekom trudnoće izazvale su podijeljene reakcije jer je uspijevala održati nevjerojatno vitku liniju pa čak i pločice na trbuhu. Sada je rodila, no i dalje izaziva zgrožene komentare.

Na Instagramu je objavila selfie na kojemu drži 13 dana starog sina, no čini se kao da joj je važnije fotkanje nego to da sinčiću pridrži glavu na još uvijek krhkom vratu – tako barem to tumače bijesni komentatori.

"Drži dijete kako treba!", "Vrat tog jadnog djeteta! To je važnije od selfieja", "Važniji ti je selfie od djeteta!", neki su od mnogih zabrinutih komentara. Chontele je zato objavila drugu fotografiju na kojoj se vidi kako joj beba leži na prsima. Potrudila se objasniti kako je fotografija nastala u trenutku kada ga je tek podigla i da se zato čini kao da ga ne podupire. No, sudeći po komentarima, to obrazloženje nije zadovoljilo nikoga.

Chontel je skupila gotovo pola milijuna pratitelja na Instagramu zahvaljujući njenom nevjerojatnom tijelu koje je održavala u trudnoći. Mnogi su je kritizirali da čini štetu svom nerođenom djetetu, a takve su se reakcije očito nastavile i nakon poroda.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.