Trump ne voli imigrante, ali ljubi imigrantice: Sve ljubavi najomraženijeg predsjedničkog kandidata

Foto: Instagram

UZ VELIKI novac idu lijepe žene, pa ni Donald Trump tijekom života i karijere nije bio iznimka pravilu. Zanimanje za njegov ljubavni život opet se razbuktalo, a društvene mreže prepune su fora na račun brakova Donalda Trumpa sa ženama koje nisu rođene u Americi. Amerikanci zamjeraju Trumpu oštru retoriku po pitanju imigranata i žele ga podsjetiti da su se čak dvije njegove supruge doselile u Ameriku, ali njih Trump očito ne svrstava u isti koš s doseljenicima iz Latinske Amerike i muslimanima.

Ženio se tri puta, a njegova treća sreća i velika PR nesreća Melanija Trump mlađa je od njega pune 24 godine. Par je u braku od 2005., i imaju desetogodišnjeg sina Barrona, kojeg mama uči da bude mini Donald. 

Ipak, Donald ljubi otkako je Melanija bila djevojčica. 1977. godine oženio se prvi put, Čehinjom Ivanom Zelničkovom koju danas znamo kao Ivanu Trump. S njom je Donald bio u braku 14 godina i rodila mu je troje djece: Donalda Jr., Ivanku i Erica Trumpa. Brak je odlučila okončati Ivana, nakon što je svjetska javnost počela brujati kako ju muž vara s Marlom Mapels.

I varao ju je, i naposljetku oženio Marlu Mapels. Vjenčali su se 1993. godine nakon rođenja kćeri Tiffany, a razveli su se 1999. godine.

Marlu je pak varao s Carlom Bruni, koja ga je očajnički pokušavala nagovoriti da ostavi suprugu. Ona je u to doba patila za Mickom Jaggerom i bila je odlučna pošto-poto pronaći utjehu u novom muškarcu. Donald ju nije dugo trpio i veza je bila jako kratka, i prema Trumpovim riječima - ne baš slatka.

Na kraju Donaldovog zavodničkog puta pojavila se Melanija Knavs, slovenska manekenka koju je Trump upoznao 1998. godine i to dok je bio na spoju s drugom ženom. Melanija je odbila dati mu broj telefona, pa je on njoj ostavio svoje brojeve. Navodno se dugo premišljala (pet-šest dana) i odlučila ga nazvati. Vjenčali su se 2005. godine i i dalje su jako zaljubljeni i kako tvrde, imaju odličan seksualni život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.