Turist objavio detaljne savjete kako zbariti Srpkinje, neće im se baš svidjeti

Foto: Instagram

POZNATO je da su Srpkinje često na glasu kao prelijepe žene, a jedan turist je svoja zapažanja o njima, zajedno sa savjetima kako ih zavesti, objavio na blogu Reborn Masculinity. U nastavku prenosimo njegove zaključke.  

1. Srpkinje su seksi

Srpkinje su seksi, visoke, mršave, tamnokose, lijepo oblikovane vilice, dugih nogu, okruglih stražnjica, ali uglavnom imaju male grudi. Zamislite taj spoj mediteranske i slavenske ljepote. One su, po mom mišljenju, jedne od najljepših u Europi, ako ne računate Hrvatice i cure s Baltika. Puno su zgodnije od Poljakinja ili Ukrajinki. 

2. Još su ženstvene

Srbija je dugo bila imuna na feminizam, ali to se polako mijenja. No, Srpkinje su i dalje veoma ženstvene. U usporedbi sa ženama iz drugih dijelova Europe, one znaju koja im je uloga u braku i zajednici te se vole sređivati. Iako imaju negativan stav o feminizmu, nisu tako lake kao cure u SAD-u ili Skandinavskim zemljama pa ne očekujte puno seksa za jednu noć. Ovdje to nije uobičajeno, ni seksualno prihvatljivo. 

3. Vole izlaziti po danu i lako im je prići

Kad sam prvi put došao u Beograd, mislio sam da sam na drugom planetu kad sam vidio sve te prelijepe žene. Srbi nemaju naviku razgovarati s nepoznatima pa je zato vrlo lako uletjeti im tijekom dana. Imate element iznenađenja, pa ako izgledate dobro i lijepo ste obučeni, imate dobre šanse. Srpkinje vole izlaziti po danu. Vole sjesti, piti i razgovarati. Dobra prilika da im uletite je na Kalemegdanu ili u Knez Mihajlovoj. 

4. Vole strance

Srpkinje misle da je njihova zemlja dosadna i vole čuti o drugim mjestima. Ako ste stranac, to vam je definitivno plus jer žele iskusiti nešto novo i drugačije. 

5. Postoje dva tipa Srpkinja

Podijelio bih ih na one koje vole domaću glazbu i s kojima je strancu teže komunicirati i one koje vole zapadnjačku glazbu, koje su otvorenije drugim kulturama. Beograđanke su ipak malo drugačije od ostalih cura. One su jako direktne i s njima je najbolje biti otvoren, no pripremite se da čujete ne kao odgovor. 

6. Nemojte se previše veseliti ako dobijete puno brojeva telefona

Činit će vam se da je sve prošlo dobro, da je postoji kemija između vas, no lako se može dogoditi da vam sutra ni ne odgovori na poruku. Pokušajte se zbližiti s njom prije nego razmijenite brojeve, tako da kad joj se idući dan javite, ne vidi u vama samo nepoznatu osobu. 

7. Srpski muškarci vam nisu konkurencija 

Iako su visoki i mišićavi, pa ih je lako doživjeti kao alfa mužjake, oni vam ne predstavljaju prijetnju. Nemaju hrabrosti ni prići curi na ulici, ali ipak nemojte u klubovima i na splavovima prilaziti curama koje su u muškom društvu. 

8. Velika je osuda društva

U Srbiji žene lako osuđuju. Ako je vide u nečem zbilja kratkom, odmah će je proglasiti kurvom, a tek ako se pročuje da je imala seks na jednu noć. Zato to ovdje nije uobičajena pojava. Slobodnije su dok putuju jer tad nitko neće saznati za njihove avanture. Pokušajte je izolirati od prijateljica pa će lakše popustiti. 

9. Koncentrirajte se na studentice

Cure iz cijele Srbije i srpskog dijela Bosne dolaze u Beograd na fakultet. Tijekom prvih godina studiranja nerijetko varaju dečke koje su ostavile u rodnom gradu i brzo nauče koje su prednosti velikog grada. Lako ih je upoznati u javnom prijevozu te rano navečer na Kalemegdanu. 

10. Sponzoruše

Žene u Srbiji čeznu za bogatstvom i socijalnim statusom te često traže sponzore. Među ljudima koji izlaze na splavove sramota je biti siromašan. Lako ćete ih prepoznati: 
savršeno su sređene i imaju kučkast izraz lica. Preporučujem vam da ih zaobiđete. 

11. Ne tražite cure starije od 28

One će vas cijelo vrijeme testirati da vide kakvi su vam planovi s njima i koliko ste spremni na obavezu. Često će se žaliti da im je teško naći muškarca jer su svi nezreli, ali će i otvoreno govoriti o tome kako su ih pregazile mlađe cure. Također vole igrati igrice i manipulirati vas. Držite se cura starih između 20 i 25 godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.