Turist zaprosio curu u New Yorku, pošlo je po krivu, a onda se uplela i policija

Foto: Twitter

NJUJORŠKA policija u subotu je tragala za nesretnim muškarcem kojemu je nakon prosidbe djevojke na Times Squareu pao zaručnički prsten kroz odvodne rešetke, a uz pomoć društvenih mreža par je pronađen i apsolutno su oduševljeni pronalaskom nakita.

Novopečeno zaručeni par iz Velike Britanije, John i Daniella, s mjesta događaja otišli su nesretni, no iz policije su objavili njihovu snimku na Twitteru i ubrzo su pronađeni.

"Bili smo ushićeni. Jednostavno ne možemo vjerovati", rekao je John za New York Times, koji piše kako se par zaručio samo nekoliko sati prije, no prsten je bio prevelik i ispao je Danielli na Times Squareu.

"Mislila sam da je nestao zauvijek. Bila sam slomljena. Doslovno sam plakala. Bio mi je to najgori moment u životu", rekla je.

"Želimo zahvaliti svima koji su podijelili ovu priču. (Sad) sretan par je doma, no zahvaljujući vašim dijeljenjima čuli su da ih tražimo. Dogovaramo kako da ima vratimo prsten. Čestitke", napisali su na Twitteru.

Zatim su objavili i fotografiju nasmijanog para. "Hvala Twitteru. Slučaj zatvoren. Ljubav, John, Daniella i NYPD", napisali su uz nju.

Ubrzo nakon toga i John se oglasio na Twitteru te zahvalio policiji na pronalasku prstena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.