TV poslastice iz BBC-jeve radionice: Glavne uzdanice Goran Višnjić, Minnie Driver i Billie Piper

GORANU VIŠNJIĆU, Minnie Driver i Jamesu Nesbittu na listi ovogodišnjih BBC-jevih uzdanica pridružili su se Idris Elba, poznat po ulozi u "The Wireu", Billie Piper koju su gledatelji imali prilike vidjeti i u seriji "Doctor Who" te Christopher Ecclestone.

Elba će glumiti u novoj BBC-jevoj policijskoj drami u kojoj je identitet ubojice poznat od samog početka, Piper će glumiti u drami Kay Mellor "Strastvena žena", a Ecclestoneu će pripasti uloga Johna Lennona. Višnjić, Driver i Nesbitt, kao što je već ranije objavljeno, glume u BBC-jevom mini serijalu "The Deep".

Radnja trilera "The Deep" se odvija tisućama metara ispod površine arktičkog leda. Slavna trojka će podmornicom u skrivenim podmorskim kutcima tragati za još neotkrivenim oblicima života na Zemlji, a u jednom trenutku će ostati u podmornici zatočeni s ograničenom količinom kisika. Mini serija od pet epizoda, koja se trenutno snima u Glasgowu, emitirat će se sljedeće godine.

"The Deep će vas ostaviti bez daha kombinacijom opasnosti i uzbudljive drame u pozadini priče", rekao je producent filma. Ekipa filma nada se uspjehu kojega garantira dobrom pričom i kvalitetnom glumačkom postavom. Američki mediji nedavno su Višnjića, pišući o "The Deepu" okrunili titulom holivudskog celebrityja A-lista.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.