Tviteraši komentiraju Madonnin izgled na Grammyjima: "Što joj se dogodilo s licem?"

Foto: Profimedia

MADONNA se pojavila na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja. Izašla je na pozornicu kako bi najavila nastup Sama Smitha i Kim Petras koji su izveli svoj hit Unholy. Mnogi su nakon Madonnina pojavljivanja na dodjeli nagrada komentirali njezin izgled.

Tviteraši komentiraju Madonnin izgled

Pjevačica je na Grammyje došla u crnoj modnoj kombinaciji. Odjenula je crnu suknju, bijelu košulju s kravatom te sako. Stajling je upotpunila ljubičastim štiklama s velikom platformom, a kosa joj je bila u pletenicama. Komentari na račun njezinog lica su po cijelom Twitteru.

"Pokušavam ignorirati činjenicu da Madonna ima novo lice", "Što se dogodilo s Madonninim licem?", "Madonna izgleda dobro za svoje godine... ako ima 2700 godina", "Je li Madonna nominirana za najbolje novo lice na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja?", "Koja je čarobna formula korištena za stvaranje Madonninog novog lica? Tako sam zbunjen", neki su od komentara na Twitteru.

Madonna, koja ove godine kreće na svoju turneju Celebration, prošle godine bila je meta kritika zbog svog lica, no pjevačica nije otkrila je li se podvrgnula kakvim korekcijama.