Reakcija Chrisa Pinea na Stylesovu izjavu je hit, snimka ima 18 milijuna pregleda

Screenshot: YouTube

FILM Don't Worry Darling i njegovi glumci u središtu su pozornosti od press-konferencije i premijere na Venecijanskom filmskom festivalu. Korisnici društvenih mreža komentiraju dijelove izjava Chrisa Pinea i Harryja Stylesa na konferenciji za medije povodom premijere.

Harry govori o filmu, Pine gleda u prazno

Jedan video Pinea i Stylesa postao je viralan na Twitteru, gdje broji više od 18 milijuna pregleda. U tom videu Harry objašnjava zbog čega mu se sviđa film i izjava je pomalo čudna.

"Znate što mi je najdraže o ovom filmu? Imate osjećaj da je film. Idete u kino pogledati film za koji znate da je upravo on razlog zašto ga idete gledati baš na velikom platnu", rekao je Styles tijekom konferencije. Dok je Harry davao izjavu, Chris je gledao ravno pred sebe s ozbiljnim izrazom lica.

Brojni tviteraši prokomentirali su njegovu odsutnost u tom trenutku.

"Gotovo da možete vidjeti kako vrišti iznutra", "Duša mu napušta tijelo dok sluša kako Harry Styles objašnjava koncept filmova", "Lik se bori za život", "Netko treba spasiti ovog čovjeka", "Jadan Chris Pine, izgleda kao da bi radije bio bilo gdje drugdje na svijetu", "Sve u vezi ovog videa je tako bolno", "Trepni ako ti treba pomoć", "Spasite ga", "Ja se ne bih mogla kontrolirati", neki su od komentara.

Ismijavali su i Harryjevu izjavu.

"Harry pokušava objasniti što je film", "Film je... kao film", "Ja kad trebam nadodati riječi u svom eseju", "Harry bi se ipak trebao držati glazbe", pišu tviteraši.

Snimka s premijere izazvala raspravu

Don't Worry Darling novi je film Olivije Wilde koji je privukao mnogo pažnje na Venecijanskom filmskom festivalu, ali i prije njega. Izazvao je brojne kontroverze i tračeve. Nakon premijere internetom se proširila snimka u kojoj izgleda kao da je Harry Styles pljunuo na Chrisa Pinea tijekom premijere filma Don't Worry Darling, no glasnogovornik glumca demantirao je navode.

"Ovo je smiješna priča - potpuna izmišljotina", rekao je. "Rezultat je interneta koji stvara iluzije, vara i dopušta glupa nagađanja."

Pročitajte više