Tviteraši se sprdaju nakon Plenkovićeve filmske preporuke: "Izgleda da nije shvatio"

NAKON što je Andrej Plenković otkrio da je i on pogledao novi Netflixov hit Don't Look Up, tviteraši su odmah požurili dati svoje komentare.

"Kaže Plenković: 'Sinoć sam gledao na Netflixu film Don’t Look Up, preporučujem svima.' Čini se da smo gledali različit film jer bi ti, Plenki moj, po filmu bio u industrijsko-medijskom taboru koji zajebe stvar", "Evo i Plenković se hvali da ga je gledao... I shvatio ga na svoj način", "Plenković: 'Stožer i Vlada nisu krivi za lošu procijepljenost. Pogledajte na Netflixu film 'Don't look up' i bit će vam sve jasnije' #onokad šef ne skuži da je on 'predsjednica' :)", samo su neki od komentara tviteraša.

Oglasio se i političar Davor Nađi.

"Čitam da je Plenković pohvalio film #DontLookUp. Nisam baš siguran da je shvatio poruku i svoje 'mjesto' u tom filmu", zaključio je on.

"Preporučam svima"

Podsjećamo, premijer je u Varaždinu govorio o cijepljenju, referendumu i novcu iz EU fondova, a rekao je i da je sinoć na Netflixu pogledao novi hit film Don't Look Up i svima ga preporučio.

 

Video: N1

"Sinoć sam gledao na Netflixu Don't Look Up, preporučam svima. Nije ovo neki marketing, to je priča o informacijskom kaosu i bizarnim procjenama. Volio bih da smo nastavili s dinamikom cijepljenja s kojom smo krenuli", rekao je.

"Živimo u bitno drugačijem informacijskom vremenu nego što je bilo prije. Pogledajte ovaj film koji sam spomenuo i bit će vam jasnije. Cijela ova situacija s covid-potvrdama, dokazom da je vlada neintruzivna i da poštuje slobodu izbora. Nismo išli korak dalje, nismo uveli obavezno cijepljenje. Imate dio aktera koji love u mutnom, profiteri i paraziti", zaključio je.

Film čekaju nominacije za Oscara?

Inače, Don't Look Up je na Netflixu izašao 24. prosinca

U filmu glume Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Jonah Hill. 

Radnja filma prati astronome Kate Dibiasky i doktora Randalla Mindyja koji nastoje upozoriti svijet na opasnost. Naime, Zemlji se približava meteor koji bi trebao udariti u njenu površinu, a Dibiasky i Mindy pokušavaju upozoriti stanovništvo.

Filmu mnogi predviđaju nekoliko nominacija za Oscara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.