U Benkovcu otkazali koncert Goge Sekulić. Ona: Trebali bi se okrenuti budućnosti

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

NAKON što je u Bibinjama zbog nezadovoljstva mještana otkazan koncert srpskog pjevača Saše Kovačevića, sad je i u Benkovcu otkazan koncert srpske pjevačice Goge Sekulić.

"Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani OTKAZATI koncert Goge Sekulić zakazan za 14. listopada. Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku", objavili su organizatori.

"Svi koji su već kupili karte mogu ih vratiti u caffe bar Mood. Zahvaljujemo na razumijevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro", dodali su.

Zatim se oglasila i sama pjevačica u komentaru koji se više ne može pronaći na društvenim mrežama.

"Ova odluka je mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro došla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku", poručila je ona.

Otkazali i Kovačevića

Podsjećamo, prije nekoliko dana otkazan je koncert srpskog pjevača Saše Kovačevića, koji se trebao održati 24. studenog u sali za vjenčanja u Bibinjama. Organizatori su poručili da je koncert otkazan zbog neslaganja mještana s njihovim izborom izvođača.

"Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog", poručili su organizatori. 

"U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima", napisali su, dodajući kako će svi oni koji su već kupili karte dobiti povrat cjelokupnog iznosa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.