U Crnoj Gori održava se natjecanje u ležanju. Troje natjecatelja odustalo je prvi dan

Foto: Profimedia

PRIJE tri dana počelo je 12. izdanje natjecanja u izležavanju koje se održava u eko selu Brezna nedaleko od Nikšića, a dobitnik osvaja nagradu u vrijednosti od 1000 eura, piše srpski Blic. 

Četvero ih je već odustalo 

Ove godine prijavio se 21 natjecatelj, no trojica su odustala već prvog dana natjecanja, dok je drugog dana odustao još jedan natjecatelj. 

Organizator Mićo Blagojević otkrio je kako u natjecanju sudjeluju i Hrvati: "Ima ih iz regije, iz Hrvatske, BiH, kao i Rusa, Ukrajinaca." 

Nagrada iznosi 1000 eura, a natjecatelji će pokušati oboriti rekord od 117 sati ležanja koji je postavljen pretprošle godine. 

"Vidim da su uporni. Nisu zahtjevni, imaju obroke, donesemo im ponešto da popiju, pojedu. Izdržali su jučer po kiši četiri-pet sati. Do četvrtka je najavljeno lijepo vrijeme, tako da mislim da mogu još dugo ležati", rekao je organizator. 

"Mi smo umorni i odmor nam je potreban" 

"Ovo mjesto je prelijepo, čist zrak, domaća hrana. Mi smo umorni i odmor nam je potreban. Upala nam je sjekira u med", izjavila je jedna od natjecateljica, dodajući kako svakih osam sati imaju pravo na 10 minuta odmora od ležanja i odlazak na WC. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.