U Hrvatsku uskoro stiže HONOR Magic V2 - najtanji preklopni telefon na svijetu

Foto: Press

HONOR Magic V2, globalnog tehnološkog brenda HONOR, već je neko vrijeme najiščekivaniji preklopni pametni telefon na tržištu. Nakon što je globalno predstavljen na ovogodišnjoj IFA-i u Berlinu, novi HONOR Magic V2 uskoro će biti dostupan u prodaji i u Hrvatskoj. Ovaj najnoviji preklopni pametni telefon još je jedan pokazatelj HONOR-ove predanosti inovacijama budući da sadrži naprednu baterijsku tehnologiju, bez dodavanja nepotrebne težine ili mase samom uređaju.

HONOR Magic V2 tako je najtanji i jedan od najlakših preklopnih pametnih telefona na svijetu koje je HONOR dosad predstavio, težak samo 231 g1 i debljine samo 9,9 mm2 kada je sklopljen. Telefon sadrži novu generaciju silicij-ugljične dvostruke baterije, prosječne debljine od samo 2,72 mm koja postiže visoki kapacitet do 5000 mAh3 u prostoru tankog i laganog, sklopivog kućišta.

Uređaj, koji odlikuje supersnažna baterija, ima i vrhunsku kameru koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. HONOR Magic V2 opremljen je i snažnim Falcon Camera sustavom te uključuje ultraširoku kameru od 50 MP s većim senzorom i otvorom blende za poboljšane performanse detekcije svjetla, širokokutnu kameru od 50 MP i telefoto kameru s objektivom od 20 MP. 

Glavna kamera od 50 MP opremljena je velikim otvorom blende od f/1,9 i prilagođenim senzorom za unos više svjetla, što rezultira fotografijama veće oštrine, bolje ekspozicije i šireg dinamičkog raspona. Novi senzor sadrži poboljšani osmojezgreni puni fokus piksela za optimizaciju detekcije subjekta i fokusa. HONOR Magic V2 usavršio je integraciju otvora blende i velikog senzora, što korisnicima omogućuje snimanje fotografija visoke rezolucije, sa živopisnom jasnoćom i oštrim detaljima, čak i pri slabom ili pozadinskom osvjetljenju.

Osim što je tanak i lagan, HONOR Magic V2 ima super-lagane titanijske šarke, prve takve vrste, i novi HONOR-ov vlastiti čelik koji osigurava dodatnu robusnost i izdržljivost mehanizma šarki. Također, HONOR Magic V2 zaslužuje i certifikat izdržljivosti od SGS-a, budući da omogućuje šarkama da izdrže više od 400.000 savijanja, što osigurava životni vijek do deset godina, ako se telefon dnevno savija 100 puta.

HONOR Magic V2 omogućuje nova interaktivna iskustva pa tako, po prvi put, pametni telefon podržava Parallel Space, čime je omogućeno odvojeno pohranjivanje poslovnih i životnih podataka, sigurno izoliranje podataka, kao i neovisno paralelno upravljanje aplikacijama u dva prostora, kao da je još jedan uređaj umetnut u ovaj najtanji preklopni pametni telefon.

Ovaj pametni uređaj predstavlja značajnu prekretnicu u dizajnu pametnih telefona budući da je uspješno postignuta ravnoteža između estetike i izdržljivosti baterije. Drugim riječima, ovaj najtanji te jedan od najlakših preklopnih telefona na svijetu postavio je nove standarde u mobilnim inovacijama.

HONOR Magic V2 uskoro u prodaji

Više informacija o HONOR-u Magic V2 i njegovoj dostupnosti u prodaji bit će uskoro dostupno na web stranici na kojoj je moguća registracija kako bi se primale ekskluzivne ponude i ažuriranja koja uskoro dolaze. 

Informacije o novostima dostupne su i na Facebooku te Instagramu.

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe. 

Podaci iz HONOR laboratorija. Temeljeno na najlakšoj verziji koja dolazi u veganskoj kožnoj poleđini. Verzija sa staklenom pozadinom teži 237 g. Ukupna težina uključuje bateriju. Stvarna težina može varirati zbog konfiguracije proizvoda, procesa proizvodnje i metoda mjerenja.
Podaci iz HONOR laboratorija. Temeljeno na najtanjoj verziji koja dolazi na stražnjoj strani od veganske kože. Staklena stražnja verzija tanka je 10,1 mm. Debljina cijelog uređaja mjeri se na najtanjem mjestu i ne uključuje debljinu izbočine kamere. Veličina proizvoda može varirati ovisno o njegovoj konfiguraciji, procesu proizvodnje i metodama mjerenja. Detalji specifikacije služe samo za referencu.
Tipični kapacitet. Nazivni kapacitet je 4900mAh.

Pročitajte više