U Opatiji se zahuktavaju pripreme za sutrašnju polufinalnu večer Dore

U OPATIJI se zahuktavaju pripreme za ovogodišnju Doru, koja će se 5. i 6.ožujka održati u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji.

Teška industrija i Bety Belle su odrađivali posljednje probe, dok je vrckasta Martina Vrbos fotografima pozirala na terasi hotela Kvarner. Mlada je pjevačica bila odlično raspoložena, a razlog tome je vjerojatno skorašnje vjenčanje koje je najavila. Naime, Martina je već neko vrijeme u vezi s Branimirom Medićem za kojeg će se uskoro udati. Medo i pjevačica žive zajedno, a upravo njegova upornost i volja guraju Martinu na vježbanje za nastup na Dori na kojoj će se predstaviti s pjesmom "Ti i ja".

I dok neki uvježbavaju posljednje korake i obavljaju zadnje probe prije polufinalne večeri, drugi opušteno uživaju u šetnji Opatijom. Niti oblačno vrijeme i pokoja kap kiše nisu omele nekad najpoznatiju zvijezdu dance scene, Sennu M, koji je sa suprugom i kćerima prošetao Opatijom. Ne znamo je li pjevač na Kvarneru privatno ili poslovno, ali znamo da on nije jedan od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj Dori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.