U slastičarni u Zadru joj naplatili decilitar vode 2 kn, dobila je objašnjenje zašto

Ilustracija: Marko Dimic/Dino Stanin/PIXSELL (Na fotografiji nisu događaji ni mjesto iz teksta)

JEDNA Zadranka požalila se na uslugu u jednoj slastičarnici na zadarskom Poluotoku.

Lokalni portal 057info prenio je priču jedne Zadranke o tome kako su u slastičarnici njoj i njenoj majci naplatili čašu vode, što ju je razbjesnilo.

"Pazite kad sjedate u slastičarnicu i naručite capuccino s čašom vode, jer vam od sada dec vode (navodno filtrirane ili kakve god) naplaćuju po dvije kune. Dakle, ovakva čaša sa slike šest kuna. Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu... Pa nema više ni besplatne vode uz kavu", napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju čaše vode i računa te potaknula raspravu.

Ubrzo su se javili i iz prozvane slastičarnice.

"Žao nam je što je došlo do ove situacije jer su nam namjere bile najbolje da našim gostima pružimo vodu koja je kvalitetnija i zdravija. Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja. Gosti će i dalje moći odabrati žele li besplatnu vodu koja je iz slavina ili žele normalnu, odnosno gaziranu vodu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje", pojasnili su.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.