U troje je bolje: Zavodio majku i kćer u isto vrijeme, a one ga osramotile do suza

Foto: Facebook

ONI koji koriste dating aplikacije znaju da to može biti iscrpljujuće iskustvo. Tako je i jedan usamljeni mladić odlučio reciklirati svoje ulete, no to mu se obilo o glavu.

Chelsey i Vicky Rochford su majka i kći koje su jednu večer koristile aplikaciju Badoo, a onda su im počele dolaziti poruke od stanovitog Zacha, prenosi Mirror. Ubrzo su shvatile da je Zach nevjerojatnom igrom slučaja istovremeno pokušavao flertati s njih obje, a da to nije ni znao.

Njihov udvarač slao im je iste poruke u kojima ih je pokušao pridobiti na spoj. Obje ih je nagovarao da dođu k njemu jer je sam kod kuće, a one su odlučile da se našale s njim.

"Ali, nisi li pozvao moju mamu?", pitala ga je Chelsey u jednom trenutku, a Vicky mu je istim riječima dala do znanja da je pozvao njenu kćer. No, Zach se nije dao zbuniti novonastalom situacijom - "Ima mjesta za dvoje", odgovorio im je neumorni zavodnik.

Ipak, na kraju je morao priznati poraz. "Morate me razumjeti, ovo mi se nikad nije dogodilo. Doslovno sam u suzama", napisao im je Zach. Njegovi osvajački pohodi u budućnosti će sigurno biti puno promišljeniji, iako mu se trud nikako ne može poreći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.