U Veloj Luci okupili se Oliverovi obožavatelji, uglas zapjevali njegove pjesme

Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Obožavatelji Olivera Dragojevića okupili su se u jednom kafiću u Veloj Luci. Zapjevali su i zasvirali njegove najveće hitove te uživali u odličnoj atmosferi. 

Povodom šeste godišnjice smrti Olivera Dragojevića nastavlja se projekt Trag u beskraju. U petak je u popodnevnim satima iz Splita isplovio trajekt za Oliverovu Velu Luku.

Tradicionalnim koncertom na trajektu Jadrolinije započela je manifestacija čiji je cilj podsjetiti na "ljepotu osjećaja sreće i radosti koju Oliverove pjesme izazivaju". Nakon što je hrpa Oliverovih obožavatelja dočekala trajekt u Splitu, ukrcali su se i zabava je počela. Goste su zabavljali Ante Gelo, Jure Brkljača i Dino Petrić.

Slave se lik i djelo Olivera Dragojevića

Podsjećamo, manifestacija će 6. godinu zaredom imati prigodan i bogat program kojim se slave lik i djelo Olivera Dragojevića. Ove će se godine koncerti njemu u čast održati od 26. do 31. srpnja, a među izvođačima će biti Zorica Kondža, Petar Grašo, Dalmatino, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Giuliano te ovogodišnji pobjednik The Voicea Hrvatska Martin Kosovec.

Vesna Dragojević osvrnula se na negativne komentare

Vesna Dragojević osvrnula se na komentare da se godišnjica Oliverove smrti pretvorila u "cirkus". "Puno stvari se može nazvati cirkusom, pa i sam njegov ispraćaj ako ćeš gledati s ove negativne strane, i to je isto neka vrsta cirkusa. To su spontane stvari. Mi ne možemo ljudima reći možete doći ili ne možete doći. Svatko ima pravo doći. Na koncu, ovo se radi zbog 30 tisuća ljudi koji dođu. Pa sad, tko ne voli, ne mora doći. Neka komentiraju, ja ne čitam, to me ne interesira", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.