U vrtiću joj rekli da kćer počne odijevati "kao curicu", njen odgovor je sve

Screenshot: Facebook/Reddit

POSTOJI puno stvari oko kojih morate brinuti kad dijete ostavljate u vrtiću, ali modni ukus teta koje čuvaju vaše dijete ne bi trebao biti jedna od njih. 

Steve Rold iz danskog Nordbya na Redditu je podijelio situaciju koju je njegova žena Jessica doživjela kad je došla u vrtić po njihovu kćerkicu. 

"Prije nekoliko dana je jedna od starijih teta u vrtiću mojoj ženi rekla da bi trebala našu djevojčicu odijevati 'kao curicu' ili joj staviti mašne u kosu kako bi druga djeca znala da se radi od djevojčici. Nikad nismo bili uvrijeđeni ako netko pomisli da je naša kći dečkić", ispričao je Steve za Babble. 

Jessica se nije obazirala na tetin seksistički komentar, ali ju je odlučila malo trolati, a Steve je na Redditu objavio njen odgovor u samo jednoj fotografiji. 

Ekipa na Redditu bila je oduševljena ovim potezom, a neki su podijelili slična iskustva. 

"Baka mog sina stalno prigovara da ga previše odijevamo u ružičasto, dolazim u napast da joj pošaljem video kako uživa na satu baleta. Ima tri godine i to ga veseli, koga briga", rekao je jedan otac. 

"Moj četverogodišnjak stalno nosi ružičastu majicu jer voli tu boju. Vidim kako se svi u našoj obitelji zgražaju i to je odlično", složila se jedna mama. 

"Trebamo li boje odjeće svoje djece usklađivati tako da stranci znaju kakve genitalije imaju?"zapitao se netko. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.