U Zagrebu počinje Foodballerka: Bili smo ondje prije otvorenja i doznali što vas sve čeka

Foto: Index/Goran Kovačević

ZA SVE one koji tekme Svjetskog prvenstva ne žele provoditi zatvoreni u svom stanu, već žele uživati u finoj hrani, druženju i glazbi nakon utakmica, Foodballerka na zagrebačkom Strossmayerovom trgu danas je otvorila svoja vrata.

Iako kućice već rade, službeni početak je koncert TBF-a.

Posjetitelje od 14. lipnja do 15. srpnja očekuje još osam koncerata grupa Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafi i legendarnih Songkillersa, a tu su i DJ-evi Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin koji će zabavljati publiku.

Recimo samo da je Foodballerka ljetna i nogometna verzija Fuliranja, dakle za hranu se ne morate brinuti. Ima je i previše. Kobasice, BBQ krilca, pop-corn chicken i čips od batata, svinjska rebrica, Beef Quesadilla i tri veličine hamburgera Ronaldo samo su neke od delicija koje će čekati posjetitelje.

Tako je osigurana posebna Grill zona koja je osim specijalitetima s roštilja, opremljena i velikim televizorom, uz onaj golemi koji će se nalaziti na glavnoj pozornici.

Posebne vrste piva, među kojima su World Cup Lager, razna craft piva te ona tradicionalna u limenkama, već su spremne, a za one koji više vole gin tu su različite vrste i kombinacije tog pića.

Za desert se nude palačinke, ljetna fritula s jagodama i razni deserti u teglicama. 

Ako se zaželite drugačije razonode, tu je pjesnik Matko Abramić, kojem samo morate reći jednu riječ i dobit ćete pjesmu. Mi smo mu rekli "Gin", a ovo smo dobili:

Radno vrijeme Foodballerke je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 23 h, petkom od 12 do 01, subotom od 11 do 01 i nedjeljom od 11 do 23 sata, a ulaz je besplatan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.