Udala se Eminemova kći Hailie Jade. Znamo, i mi se osjećamo staro

Foto: EPA/Instagram

EMINEMOVA biološka i najmlađa kći Hailie Jade Mather udala se za dugogodišnjeg partnera Evana McClintocka, a na društvenim mrežama je podijelila fotografije s vjenčanja.

"Ovog tjedna sam se probudila kao supruga. Nismo mogli zamisliti bolju i ljepšu proslavu. Toliko je suza radosnica proliveno. Mnogo smo se smijali i tolika ljubav se mogla osjetiti", napisala je.

Dodala je da su Evan i ona zahvalni na tome što su mnogi članovi obitelji i prijatelji doputovali da ih podrže i budu dio njihovog novog životnog poglavlja.

Par se upoznao na fakultetu, a 2016. su započeli vezu. Mnogi pratitelji su joj čestitali na vjenčanju te pitali kada će objaviti fotografije na kojima je Eminem prati do oltara.

Eminem usvojio još dvije kćeri

Podsjetimo, reper i njegova bivša supruga Kim Scott su 1995. godine dobili Hailie. Za razliku od mnoge djece slavnih osoba, Hailie nikada nije željela biti u fokusu javnosti.

Diplomirala je psihologiju na državnom sveučilištu u Michiganu 2018. Prije dvije godine je sa svojom prijateljicom Brittany Ednie počela voditi podcast Just A Little Shady, a onda je kreirala modnu liniju.

Eminem ima još dvije kćeri. Alainu Scott je posvojio 2002. Njezina je biološka majka, pokojna Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove bivše supruge Kimberly. Osim nje je posvojio i Whitney Mathers, djevojčicu koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.