Ukrajinska nacionalna garda objavila fotke snajperista u snijegu. Biste li ih uočili?

Foto: Nacionalna garda Ukrajine

NACIONALNA garda Ukrajine objavila je fotografije kamufliranih snajperista u snijegu. "Zadatak koji testira vašu pozornost. Pronađite snajperista!" napisali su uz tri fotografije i tako pozvali pratitelje na društvenim mrežama da testiraju svoje sposobnosti.

Na svakoj fotografiji među snijegom zatrpanim grmljem skriven je barem jedan snajperist, ali moglo bi ih biti više. Inače, snajperisti na bojnom polju koriste travu, drveće i grmlje kao zaklon kako bi se uklopili u okolinu. Također nose maskirnu odjeću, što ih čini još teže uočljivima. Ukrajinska Nacionalna garda svojim pratiteljima nije ponudila ni najmanje tragove koji bi im mogli pomoći u potrazi.

Вправа на увагу від Перша Президентська бригада 👀 Знайди снайпера першим! Хто знайшов? ⬇️

Objavljuje Національна гвардія УкраїниUtorak, 17. siječnja 2023.

Možete li vi uočiti snajperiste? Kliknite na fotografiju pa provjerite jeste li uočili snajperiste koje smo uočili i mi - imate pet pokušaja na svakoj fotografiji. Uočite li iste snajperiste koje smo uočili i mi, klikom na fotografiju oni će vam biti označeni. Međutim, neki su sigurno promaknuli i nama. Jeste li vi uočili još neke? Javite nam u komentarima.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.