Netko u svom domu, netko na Maldivima: Ovako su poznati Hrvati proslavili Božić

Foto: Instagram

POZNATI Hrvati na društvenim su mrežama pokazali kako izgleda Božić u njihovim domovima i poslali čestitke svojim pratiteljima povodom jednog od najradosnijih blagdana. Dok su neki pozirali u svečanim outfitima, drugi su prikazali opuštenu atmosferu druženja sa svojim bližnjima u pidžamama.

Izabel Kovačić slikala jaslice, Severina uživala s prijateljima i obitelji

Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, podijelila je na svom Instagram storyju fotografiju jaslica ispod božićnog drvca. "Sretan Božić svima", napisala je u opisu vlasnica brenda Lunilou.

Pjevačica Severina ovih je blagdana podijelila tri fotografije atmosfere u njezinom domu. Na Badnjak je pozirala u bijeloj haljini ispred božićnog drvca, a njezina modna kombinacija oduševila je pratitelje kojima je poslala čestitke. Na božićno jutro objavila je fotku u pidžamama sa sinom Aleksandrom, a navečer je pokazala i kako se druži s obitelji i prijateljima.

Modrić s obitelji na odmoru na Maldivima

Luka Modrić ubrzo je nakon dočeka Vatrenih u Zagrebu otputovao s obitelji. Na Instagramu je objavio  fotografiju sa suprugom Vanjom i djecom te otkrio da se odmaraju na Maldivima. "Sretan Božić", napisao je.

Nataša Janjić objavila obiteljsku fotku, Ecija Ivušić uživa sa suprugom

Glumica Nataša Janjić Medančić objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj se može vidjeti kako pozira pokraj ukrašenog drvca sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovom djecom, kćeri Kajom i sinom Tonijem. "Sretan Božić, dobri ljudi", napisala je u opisu objave.

Ecija Ivušić na svom je Instagram profilu podijelila niz fotografija sa svojim suprugom Goranom Beloševićem, na kojima poziraju nasmiješeni ispred ružičastog božićnog drvca sa svojim psom na Badnju večer. "Neka vam je dobra Badnja večer, dobri ljudi. Puse od Beloševića", uputila je čestitke.

Dominik Livaković pozirao s Helenom, Ana Gruica slavi s velikom obitelji, a Ćorluka podijelio fotku sina

Glumica Ana Gruica podijelila je niz fotografija blagdanskoga slavlja sa svojom obitelji. "Kakvi smo, takvi smo, naši smo", napisala je, između ostaloga, u opisu objave i uzvratila čestitke svojim pratiteljima.

Vedran Ćorluka na svom je Instagram profilu objavio fotografiju božićne atmosfere iz obiteljskog doma koji dijeli sa suprugom Frankom Batelić i sinčićem Viktorom. "Sretan Božić. Pokloniii", napisao je uz fotku sina Viktora koji proučava darove koje mu je pokraj bora ostavio "Djed Božićnjak".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.