Ukupna vrijednost 80 tisuća eura: Lošinjani turistima vratili izgubljenu torbu

Foto: Glas otoka

TURISTI iz Mađarske uspaničili su se kad su primijetili da su izgubili torbu s novcem i predmetima u vrijednosti 80 tisuća eura, ali situaciju su spasili Lošinjani koji su im odmah priskočili u pomoć i na kraju pronašli torbu.
 

Kako piše portal Glas otoka, ovog su ponedjeljka turisti iz Mađarske u Malom Lošinju iznajmili gumenjak te su prilikom povratka, za vrijeme tankanja goriva na benzinskoj pumpi, primijetili da su izgubili torbu s novcem i predmetima u vrijednosti 80.000 eura.

O tome su odmah obavijestili policiju i vlasnika glisera, poduzetnika iz Malog Lošinja Ludwiga Curija, koji se ubrzo zatim sa sinom Kristijanom i nećakom Marinom te njihovim prijateljem Andrijom Glavanom s ostalim gliserima iz flote uputio u potragu za izgubljenim stvarima pretražujući malološinjsku uvalu Augusta. Novac i vrijedni predmeti nalazili su se u torbi, a nju je pronašao na površini mora upravo vlasnik gumenjaka Ludwig Curi.

Curi je za Glas otoka otkrio da je u torbi bilo gotovine u vrijednosti od 30 tisuća eura te sat marke Rolex u vrijednosti više desetaka tisuća eura.

Izgubljene stvari je vratio vlasnicima koji su poštene nalaznike nagradili sa 6000 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.