Ulogu koja je proslavila Brada Pitta očajnički je htio drugi holivudski zavodnik

Screenshot: Youtube

BRAD PITT danas je velika zvijezda i za njim luduju žene diljem planeta, ali prije tridesetak godina bio je tek na početku karijere. 

Uloga koja ga je proslavila bila je ona lopova J.D.-ja u filmu Thelma i Louise. Pitt danas kaže da je zahvalan za priliku, no da mu je neugodno kad gleda sebe u tim scenama. 

S druge strane, istu ulogu je očajnički htio jedan drugi slavni glumac, a kad je nije dobio, dugo je bio ljutit zbog toga. Radi se o Georgeu Clooneyju, koji u to vrijeme također nije bio ni blizu zvjezdanom statusu u kojem danas uživa. 

"Najbolje od svega, dugo nisam htio pogledati film. U to sam vrijeme radio puno loših poslova na televiziji. Nekoliko puta sam išao na audiciju za ovaj film, na kraju se izbor suzio na Brada i mene i on je dobio ulogu. Ja ni nekoliko godina nakon toga jednostavno nisam mogao pogledati taj film", ispričao je Clooney jednom prilikom dok je odgovarao na pitanja obožavatelja. 

Dodao je da ipak smatra da je uloga otišla u prave ruke. 

"Kad sam ga konačno pogledao, znao sam da su dobro izabrali. On je bio jako dobar u toj ulozi, a ja bih je sigurno nekako zeznuo", priznao je. 

Brad Pitt se nedavno i sam prisjetio uloge koja ga je lansirala u Hollywood. 

"Jako sam zahvalan Ridleyju Scottu i Geeni Davis koji su mi dali priliku jer su oni tada bili u višoj ligi. Nisam imao pokazati ništa osim mojih uloga statista, a oni su mi svejedno dali šansu. Da vam iskreno kažem, mislim da su bili u očaju. Snimanje je tad već počelo i ja sam već tjedan dana kasnije bio na setu", ispričao je Brad za The Sun. 

Dodao je da mu je ipak neugodno gledati te scene. 

"Svjestan sam kako mi je visok glas, mora da mi se stisnulo dupe s obzirom na to da mi je bio prvi film", ispričao je smijući se. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.