Umag pripremio doček za Baby Lasagnu, pogledajte kako je pjevač reagirao

Foto: Screenshot Facebook

Danas je na Trgu Prvog Svibnja u Umagu organiziran doček za Baby Lasagnu nakon njegove pobjede na Dori. 

Dočekali su ga brojni građani koji su držali transparente s natpisima "Ponos našeg grada". Baby Lasagna je pred njih izašao dok je u pozadini svirala pjesma Rim Tim Tagi Dim, s kojom će ove godine predstavljati Hrvatsku na Euroviziji. Obožavatelji su pljeskali i glasno ga pozdravili, a pjevač je onima u prvim redovima do pozornice dao ruku. 

"Uplašen sam jako. Tresem se, nisam očekivao toliko ljudi", rekao je Baby Lasagna, a potom se našalio: "Danas sam bio šest puta na WC-u."

"Ljudi su me već u Zagrebu puno zaustavljali, ali zanimalo me kako će to biti u Umagu", dodao je.

Kladionice Baby Lasagni predviđaju pobjedu na Eurosongu

Podsjećamo, Baby Lasagna je u nedjelju pobijedio na Dori s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, a ubrzo mu se počela predviđati pobjeda na velikom natjecanju. Nakon što se popeo na prvo mjesto na kladionicama, mladi pjevač je bio poprilično iznenađen. 

"Upravo se dogodilo nešto ludo... Ne mogu ni reagirati, budući da ne shvaćam još uvijek... Hrvatska je preuzela prvo mjesto za pobjedu na Eurosongu, prema eurovizijskim kladionicama. Što?" rekao je Lasagna u videu koji se širi društvenim mrežama. 

Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, inače je iz Umaga, no spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim snimao je na području općine Kaštelir-Labinci, odakle je njegova djevojka Elizabeta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.