Umirovljenik krenuo istraživati obiteljsko podrijetlo pa saznao da je Staljinov unuk

Screenshot: YouTube

JURIJ DAVIDOV, umirovljenik iz Sibira potpuno se šokirao kada je, nakon istrage o vlastitom podrijetlu, otkrio da je unuk Josifa Staljina.

Danas 67-godišnji Jurij unuk je Lidije Platonovne Pereprigine, koja je sa Staljinom bila u vezi kao vrlo mlada djevojka - sa samo 15 godina rodila mu je dijete koje je preminulo, a godinu dana kasnije rodio se i Jurijev otac Aleksandar. Staljin je do njegovog rođenja već napustio Sibir i pokušao je pronaći Lidiju i mališana, ali mu to nije uspjelo, piše britanski Daily Express.

 

Not sure this is the result he was hoping for...

Posted by Daily Express on Tuesday, 5 April 2016

Iako su godinama kružile glasine o vezi Lidije i Staljina, mali Aleksandar je u dokumente upisan kao sin Sibirca Jakova Semenoviča Davidova, za kojeg se Jurijeva baka naknadno udala.

"Početkom sedamdesetih, kad mi je bilo oko 20 godina, mama i tata pozvali su me u sobu na ozbiljan razgovor. Tada su mi rekli sve, ali i zamolili me da o tome ne govorim okolo" rekao je Jurij, koji je službenu potvrdu obiteljske tajne dobio nakon što je "službeni" Staljinov unuk Aleksandar Burdonski pristao napraviti DNK test.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.