Umro 81-godišnji svećenik koji je oženio 55 godina mlađeg manekena i kupio mu stan

Screenshot: YouTube

POSTARIJI svećenik, 81-godišnji Philip Clements, našao se u medijima kad je oženio 55 godina mlađeg manekena, kupio mu luksuzan stan u Bukureštu, a onda postao bivši. Prošlog je tjedna umro.

Vijest o smrti svećenika njegov je brat Tony saznao nakon što mu je prošlog tjedna kasno navečer zazvonio telefon.

"Jeste li vi Phillipov brat? Moram vam reći da je umro prije 30 minuta", rekao je glas s naglaskom.

Iako je Tony znao da njegov brat u posljednje vrijeme nije bio dobro, ova ga je vijest šokirala. Šokiralo ga je i tko mu je javio za bratovu smrt - maneken Florin Marin za kojeg je Tony uvjeren da je uništio život njegovom bratu, da je obična sponzoruša i da je Phillipa u posljednjim danima života odvojio od obitelji.

Tony ističe da Florin uopće nije pokazivao žaljenje zbog Phillipove smrti.

"Tvrdio je da je plakao dva dana, a nazvao me čim mi je brat umro i sigurno nije plakao dok je razgovarao sa mnom. 40 minuta nakon smrti mog brata nije plakao", tvrdi Tony.

Kako kaže, od onog trena kad je mlađahni maneken zaveo njegovog brata, ništa nije bilo isto. Umirovljeni svećenik iz Engleske uživao je u zasluženoj mirovinu u Kentu kad je putem aplikacije za upoznavanje partnera upoznao mladog manekena iz Rumunjske, u to vrijeme u dobi od samo 22 godine.

Phillip je bio usamljen nakon što mu je umrla majka, a Florin je došao u Englesku zbog posla. Sreli su se, Florin je dao otkaz u pubu u kojem je radio i preselio se Phillipu. Prije tri godine vjenčali su se u Ramsgateu u Kentu. Prijatelji i obitelj preklinjali su svećenika da odustane od vjenčanja upozoravajući ga da Florina zanima samo njegov novac. On je to odbio tvrdeći da s Florinom "opet živi".

Na kraju je zbog tog braka umro tisućama kilometara od svoje obitelji, sam u bolnici u Bukureštu. Navodno mu se zdravlje pogoršalo jer u Rumunjskoj nije mogao nabaviti lijekove za srce koje su mu propisali liječnici iz Engleske.

Florin je Tonyju rekao i da mu je Phillip u naslijeđe ostavio samo dvije fotografije, što je ovog šokiralo jer je prije braka s Tonyjem bilo jasno da će on i druga dva brata naslijediti Phillipovo imanje. Umjesto njih, luksuzni stan vrijedan 850 tisuća kuna, policu osiguranja tešku 1,2 milijuna kuna i doživotnu rentu od 17 tisuća kuna mjesečno naslijedit će Florin.

Obitelj tvrdi da je Florin iz braka s Phillipom izvukao 4,2 milijuna kuna.

"Phillip mu je sve plaćao, dizajnersku odjeću, avionske letove... Taj tip je luksuzno živio, a ništa nije plaćao", tvrdi Tony.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.