Unuka Gabi Novak i Arsena Dedića oduševila nastupom s tatom Matijom

Foto: Bruno Konjevic/CROPIX/PIXSELL

LU DEDIĆ, unuka glazbenih legendi Gabi Novak i Arsena Dedića, nastupila je na Jazz festivalu Music Breeze u gradu Visu, na poluotoku Prilovu. 

Kći pijanista svjetskog glasa Matije Dedića i Marine Scotti oduševila je nastupom s ocem u trećoj, posljednjoj večeri festivala, u kojoj su nastupili Matija Dedic Quartet i Vasil Hadzimanov Band.  

Gradi glazbenu karijeru 

22-godišnja Lu dolazi iz poznate glazbene obitelji te polako gradi svoju glazbenu karijeru. Ranije je surađivala s Leom Deklevom, prošle se godine predstavila pjesmom Prava stvar, a oduševila je i izvedbom pjesme Zadnji sati ljeta, koja je objavljena na albumu Ladies Matije Dedića. 

Lu je nastupila i na ovogodišnjoj Dori s pjesmom Plavi leptir, no nije se plasirala u finale.    

Život s dijabetesom 

Unuka legendarnih glazbenika u ožujku je progovorila o životu s dijabetesom tipa 1, bolešću koju je naslijedila genetski. 

"Općenito je taj neki stereotip u vezi dijabetesa da se on dobiva jer se jede previše slatko. To nije tako, pogotovo u tipu dijabetesa koji ja imam. Dobila sam ga genetski, tako da nisam nikako pridonijela tome da ga dobijem. U svojoj torbi uvijek imam inzulin i preko mobitela mjerim šećer. Nemam neki problem živjeti s time i htjela bih kao javna osoba olakšati nekome možda i pokazati da se sve može, bez obzira na dijagnozu", rekla je tada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.