Upoznajte muškarca iz Donje Stubice koji je završio u hotelskoj sobi sa Samanthom Fox

Foto: TOP

DANAS rođendan slavi jedna od najvećih seks ikona svih vremena, Samantha Fox. Ženu koja je uljepšala maštarije brojnih muškaraca tek su rijetki upoznali. Yugopapir je u svojim arhivama našao jednog koji je u tome uspio, a on je vjerovali ili ne Hrvat. Zvonko je kasnije postao uspješan slikar naivac, a nadamo se da nije zaboravio ovu simpatičnu epizodu.

Priču o njemu pročitajte u nastavku.

Travanj 1988: Iako su svi još uvijek ljuti na jugoslavensku "turneju" Samanthe Fox, osobito naš suradnik Milan Mitrović, kojeg su Samanthini pratioci spriječili da s njom razmijeni misli u četiri oka, predstavljamo vam čovjeka koji je bio u Samanthinoj hotelskoj sobi. I to s njom nasamo!

Momak je naš dečko, iz Donje Stubice, zove se Zvonko Pižir, a trebalo mu je punih petnaest minuta da bude nasamo sa Samanthom Fox da bi joj poklonio svoju sliku na kojoj je, dakako, prsata Samantha.

Zvonko Pižir bavi se naivnim slikarstvom od rane mladosti, ali to mu je zasad još uvijek samo hobi, jer je stalno zaposlen u RO "Monting" iz Zagreba. Kaže nam u povjerenju i da je mislio da je Samantha veći i raskošniji komad i da mu nije jasno zašto ju toliko čuvaju kad u Zagrebu, pa i u Donjoj Stubici ima ljepših cura.

No, Samantha je Samantha i mladi umjetnik se sada može pohvaliti da je od rijetkih koji je bio s njom.

(TOP, 1988.) 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.