Upoznali su se preko aplikacije, a ljudi ne vjeruju što su radili tijekom karantene

Foto: Reddit

MARINA i Antoine upoznali su se za vrijeme karantene preko aplikacije za upoznavanje. Kako im je tada bilo onemogućeno otići na večeru ili u kino, Marina i Antoine družili se preko interneta. Fotografirali su usklađene outfite koje će nositi na prvom spoju.

Nakon što je u Francuskoj ukinuta karantena, Marina i Antoine su se i službeno upoznali i sada su u vezi. Marina je na Redditu objavila fotke njihovih modnih priprema za upoznavanje i ubrzo su postale hit.

After getting to know each other for the last few months throughout the lockdown in France and spending some time trying matching outfits for our future first dates, we finally were able to meet and are officially together now! from r/aww

Objavu su lajkale više od 123 tisuće ljudi. Marina i Antoine odmah su kliknuli i što su više razgovarali, više su se sviđali jedno drugom.

"Počeli smo telefonirati i na kraju smo svakodnevno obavljali videorazgovore. Naši su se osjećaji brzo razvijali, što je dovelo do toga da smo zaista uzbuđeni što smo se konačno fizički upoznali", kazala je Marina. 

Antoine je konobar, grafički dizajner i DJ, a Marina zagovornica prava osoba s invaliditetom.

"Predivni ste", "Želim vam svu sreću", "Ovo je najljepša stvar koju sam vidio na internetu u posljednje vrijeme", samo su neki od komentara ispod objave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.