Uskoro nova sezona: Marijana Batinić i žitelje Hong Konga uvjerila da je ljubav na selu

Foto: Press

ZA DESETAK dan počinje sedma sezona showa "Ljubav je na selu."

Što je ljubav uopće? Odgovor na to pitanje pisao se u mnogim knjigama, napravljene su cijele studije, snimljeni filmovi… Odgovora je puno, a koji je točan i egzaktan još nitko nije otkrio - osim Marijane Batinić koja sedmu sezonu garantira da je ljubav na selu, u što će se gledatelji moći uvjeriti od 3. listopada.

I u novim nastavcima dokumentarne sapunice "Ljubav je na selu" 11 farmera i farmerica tragat će za pravom ljubavi. A njihova dobra vila Marijana tragala je za odgovorom na to vječno pitanje. Lokacija je bio centar Zagreba, a meta – baš svi!

Muškarci, žene, stariji, mlađi - jer ljubav ionako ništa ne pita. S prepoznatljivim žutim mikrofonom i osmijehom na licu Marijana je od građana doznala kako se osjećaju kad su zaljubljeni i što bi sve napravili za svoje voljene, a pred kamere je dovela i skupinu Korejaca koje je naučila kako na hrvatskom jeziku reći da je ljubav na selu.

Omiljena voditeljica je na trgu i zaplesala, a od jedne obožavateljice je na dobila crvenu ružu. Sve zabavne i pomalo neočekivane odgovore ispitanika uskoro ćete moći vidjeti u programu RTL-a, a nova sezona emisije "Ljubav je na selu" kreće 3. listopada u 21 sat.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.