Uspješna kampanja World of Tanks Holiday OPS u Hrvatskoj

Foto: Press

DA NIKAD nije kasno pokazalo se u novoj kampanji eventa “Holiday OPS-a” koji je i ove godine u sklopu blagdanskog izdanja svojim vjernim igračima poklonio specijalno izdanje igrice “World of Tanks” u suradnji s Arnold Schwarzeneggerom, a u Hrvatskoj ostvarila veliki uspjeh.

Osim što se kampanja provodila kroz mnoge medije, reklame, TV ekrane, time i stvorila dobru medijsku zapaženost, brojni igrači diljem RH upravo su ove godine započeli svoju avanturu tenkovske igre “World of Tanks”, što je i pokazatelj da se blagdansko izdanje “Holiday OPS-a”, prijevod igrice i videa na hrvatski jezik, kao i kod CROTENK22 kojim su se ostvarile dodatne pogodnosti, itekako pokazalo dobrim potezom i u konačnici osvojilo publiku.

Priča počinje tako što Arnold prima pismo, doduše 30 godina kasnije od devetogodišnjaka Johnny-a kojemu je jedina želja da ga posjeti. Iako je već prošlo toliko godina, glumac sjeda u svoj helikopter i odlučuje ispuniti želju, sad već odrasloj osobi.

Tako je predstavljena i nova suradnja tvrtke “Wargaming” i bivšeg kalifornijskog guvernera, te kolaboracija u kojoj sam “Arnie” pred igrače postavlja 27 izazova kako bi uspješno ispunili misiju i otključali nagrade koje je za njih pripremio. Za sam kraj, glavnim zapovjednikom tenka upravo postaje Arnold i tako postaje dio vašeg tima. “Holiday Ops” ostvario je tako želje i zahtjeve brojnih fanova koji su inzistirali na ovoj suradnji. Time je Chuck Norris dobio svog nasljednika, a gameri novu priliku da pokažu svoje sposobnosti virtualne strategije.

Sad već planetarno poznatu tenkovsku igricu u kojoj je cilj poraziti što više “protivničkih” tenkova i tako osvojiti titulu najbolje/g prepoznali su i “gameri” u Hrvatskoj, a u sklopu “Holiday OPS” događaja, upotrebom koda CROTENK22 svi novi igrači iz RH ostvarili su dodatne pogodnosti i imali prilike uživati u nagradama i prednostima koje je za njih pripremio Arnold Schwarzenegger. Svi igrači i dalje mogu pratiti turnire, posebna dogadjanja, kao i svakodnevno sudjelovati u izazovima koji su pred njima.

Ekskluzivni kod za hrvatsko tržište ostaje aktivan trajno i još uvijek stignete otkriti što se nalazi iza njega. Besplatno se registrirajte i kreirajte račun na worldoftanks.hr.

Igru je razvila i objavila bjeloruska tvrtka “Wargaming”, a radi se o masovnoj virtualnoj (online) platformi u kojoj igrači preuzimaju ulogu vođe tenkovskih posada i zapovijedaju povijesnim vozilima. Osmišljena je tako da se koncentrira na akciju vozilima u kojima je cilj onesposobiti što više drugih tenkova radom u timu od 3 do 15 u čak 15 izazova.

Dnevno u izazovima ove igre sudjeluje preko 200 000 igrača, što pokazuje izuzetnu popularnost i interes, a sve je moguće potpuno besplatno. Koliko je poznata na našim prostorima svjedoči i sam prijevod igrice na hrvatski jezik, što je čini lakše dostupnom i zanimljivijom. Sadržava epske i povijesne bitke svjetskih ratova, koje je moguće odigrati u 11 zemalja i na više od 40 mapa koje su inspirirane stvarnim svjetskim lokacijama. Vozila se razlikuju prema vrstama (laki, srednji ili teški tenkovi, te razarači tenkova i topnika vozila).

Većina tih vozila povijesna su izdanja iz Velike Britanije, Čehoslovačke, Francuske, Njemačke, Sovjetskog saveza, Japana, SAD-a i drugih, a moguće je i vidjeti neke koji se temelje na nikad ostvarenim dizajnovima ili izmišljenima. Iskustvom i stjecanjem bodova moguće je mijenjati oblik i dizajn vozila.

Ključ za uspjeh su timski rad i dobra strategija, kao i osvajanje što više izazova kako bi otključali napredniju i bolju opremu i tako bili jači i teži za svladati.

“World of Tanks” nudi različite načine igre, uključujući nasumične izazove u lobiju, do grupnih bitki. Igrači se mogu udruživati i osnovati klanove, što omogućuje velikoj skupini igrača da zajedno stignu do cilja. Tako i strukturno generiraju resurse ili pomažu u stvaranju pojačanja te drugih alata koji su korisni u igri i otključavanja novih razina.

Iskoristite promotivni kod CROTENK22 i ostvarite dodatne pogodnosti koje trajno vrijede za sve nove igrače iz RH. A danas još stignete i ostvariti benefite “Holiday Ops” eventa.

Registracijom dobivate njemački premium tenk Pz.Kpfw. III Ausf. K,  3 dana pristup premium računu i 100k kredita, te čak 4 hrvatske zastavice za vlastiti tenk i još nekoliko iznenađenja.

Suradnja s Arnoldom dodatno je pojačala interes “gamera” za ovom igrom i zadovoljila očekivanja i želje mnogih koji su s nestrpljenjem očekivali ovu kolaboraciju. Tako su igrači ove godine primali naredbe i ispunjavali izazove koje je stavio pred njih ovaj slavni akcijski junak. Osim brojnih nagrada, kredita, bonusa i kutijama koji sadržavaju tenkove do osme razine, jedna od nagrada je i ta da nakon 27 ispunjenih misija, zapovjednikom vašeg tima postaje upravo sam Arnold, a društvo vam pravi i svojim prepoznatljivim glasom.

Tako su i ovi blagdani, te ulazak u 2022. zabilježeni idealnom prilikom za pokrenuti novu avanturu u virtualnom svijetu. Igra nikad nije bila zanimljivija, a u društvu je još i bolja. Stoga požurite i registrirajte se putem linka i obavezno upišite kod CROTENK22 za više pogodnosti i uživajte. Kod možete podijeliti i s prijateljima, a u igri vas već čeka velika zajednica hrvatskih igrača.

Ako želite vidjeti kako WoT izgleda u akciji, poznati hrvatski influencer "bloodmaster" odigrao je par bitaka prilagodjenjih za početnike.

World of Tanks je dostupan na platformama Microsoft Windows, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, Apple iOS, Android, MacOS i Nintendo Switch.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.