Uz Mickeya Rourkea najveću pažnju na Dubrovnik Film Meetingu plijenila Severina

DUBROVNIK je oduvijek bio poznat po dolascima velikih holivudskih zvijezda. Ove godine veliku pomutnju izazvao je glumac Mickey Rourke koji je uz bok Severine sinoć bio na projekciji filma "Hrvač" na Dubrovnik Film Festivalu. Najveće zanimanje novinara, ali i svih prisutnih izazvali su baš oni dvoje dok su drugi gosti pali u sjenu.

Nasmiješena od uha do uha, Severina je cijelu večer provela u društvu svog zaručnika Slavka Šajinovića dok se Mickey Rourke zabavljao s redateljem "Hrvača" - Darrenom Aronofskym. Osim Severine, i bivša Miss sporta Stefani Hohnjec je cijelu večer razmjenjivala nježnosti s dečkom Tomislavom Perićem.

Iako se u posljednje vrijeme nagađalo da je Stefani prekinula višegodišnju vezu, svojim ponašanjem to su oboje demantirali. Film "Hrvač" pogledala je i pjevačica Nina Badrić, bračni par Andrea i Hrvoje Čermak te planetarno popularna agentica Scully - Gillian Anderson koja je baš kao i Mickey jučer stigla u Dubrovnik.

Projekciju filma, koji je nominiran u čak dvije kategorije za prestižnu nagradu Oscar, na otvorenom organizirali su Jadranski luksuzni hoteli i Sarajevo Film Festival uz potporu Dubrovačkih ljetnih igara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.