"Uz nas niste sami": U humanitarnoj akciji prikupljeno više od 812 tisuća kuna

NA HRT-u je od 10. do 15. listopada trajao drugi dio humanitarne akcije "Uz nas niste sami", a prikupljena su sredstva namijenjena za pomoć osobama sa zdravstvenim poteškoćama. Sinoć je organiziran i call centar u kojem su bili Tomislav Karamarko, Luka Bebić, Milanka Opačić i Radimir Čačić. Osim političara, pojavile su se i brojne glumice koje su se rado odazvale ovom plemenitom cilju.

Emisiju su vodili Sanja Mikleušević i Robert Zuber, Uršulja Tolj i Domagoj Novokmet, Mila Horvat i Mirko Fodor, te Melita Hrengek. Okupljene su zabavljali Doris Dragović, Davor Radolfi, Danijela Pintarić, Ricardo Luque, Gazde, Hana Hegedušić, Trio Gušti, koji su nastupali uz pratnju Revijskog orkestra HRT-a pod ravnanjem Saše Nestorovića. Osim političara, na humanitarnoj akcijisu se pojavili i Mirjana Majurec, Nada Gačešić Livaković te Kostadinka Velkovska i Mia Begović. Humanitarnom akcijom na HRT-u sakupljeno je 812.535 kuna.

U drugom humanitarnom tjednu od 10. do 15. listopada 2011. svoje projekte predstavili su: Zagrebački skijaški savez koji prikuplja sredstva za pomoć Specijalnoj bolnici na Goljaku, Udruga za poticanje razvoja osoba s posebnim potrebama Srce iz Svetog Ivana Zeline kojoj su potrebna sredstva za uređenje dnevnih prostorija za štićenike, Humanitarna udruga Korčulansko-pelješko srce koja prikuplja sredstva za nabavu aparata za ergometriju, Udruga invalida cerebralne paralize Snaga iz Zagreba, koja se bavi rehabilitacijom djece i mladih s neurološkim invaliditetom i Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje Grabarije-Knin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.