Uživajte u ljetu uz Samsung pametne uređaje

Foto: PR

SVATKO može doživjeti iskustvo ljeta za pamćenje a jedan od saveznika u kvalitetnom i odgovornom provođenju vremena svakako je pametni sat koji pazi na vas i vaše zdravlje u svakom trenutku. Riječ je o Samsung Galaxy Watch4 pametnom satu koji oduševljava već prilikom prvog upoznavanja. Spoj jednostavnosti i elegancije čini ga privlačnim u svim prilikama, dok njegove funkcionalnosti ostavljaju bez daha. Ne i u pravom smislu riječi, jer je ovo pametni sat koji vas najbolje poznaje i prati prema svakom zdravstvenom cilju.

Nevjerojatan timski igrač

Ljeto pruža bezbroj mogućnosti za treniranje, a Samsung Galaxy Watch4 brižno vas prati bez obzira za koju vrstu aktivnosti se odlučite. Na moru ili na kopnu, u bilo je doba dana ili noći, ovaj pametni sat je vjerni pratitelj koji u realnom vremenu pokazuje stanje organizma do najsitnijih detalja. Svojom težinom od samo 30.3 grama, neometano dozvoljava da se prepustite trenutku i ostvarite svoje ciljeve. Plivanje, trčanje, bicikliranje i odbojka na pijesku neke su od najpopularnijih aktivnosti u ljetnim mjesecima, ali ne treba zanemariti niti duge ljetne šetnje, jogu, meditaciju, kao i sve popularniju atraktivnu vožnju supa. Bez obzira koju vrstu aktivnosti izaberete, ovaj pametni sat pruža sve podatke koje vam srce poželi.

Osim preporuke da je ljetni trening najbolje odraditi u ranim jutarnjim ili večernjim satima, svakako je potrebno voditi računa i o intenzitetu vježbanja. Tu se Galaxy Watch4 dokazuje kao pravi timski igrač i ništa ne prepušta slučaju. Praktično mjeri postotak tjelesne masti, skeletnih mišića i tjelesne tekućine. Mjeri razinu kisika u krvi, krvni tlak te otkucaje srca, ali i prepoznaje tjelesnu aktivnost kako bi pratio vaše rutine za još preciznija izvješća o odrađenim treninzima.

U svakom slučaju ne smijemo zaboraviti kvalitetan san kao jedan on najvažnijih preduvjeta za očuvanje zdravlja. Galaxy Watch4 nenametljivo je uz vas i tijekom spavanja, budući da ponosno nosi titulu trenera za blaženo spavanje, uz svoj jedinstveni, cool pristup. Prateći rutinu i podatke o spavanju, Samsung program dodjeljuje jedan od osam simbola u obliku životinje koja predstavlja tip spavanja kojem pripadate. Zatim formira program treninga koji traje oko četiri do pet tjedana u kojem pruža korisne savjete, zadatke i kontrolnu listu. Sve navedeno zaokružuje punim krugom dizajna koji omogućava personalizirani izgled – svaki dan novo lice sata. Time definitivno potvrđuje da je više od pametnog sata i zdravstvenog pomagača. Neizostavan je detalj koji vam daje slobodu da se prikažete svijetu na koji god način želite. Odaberite lice sata, pozadinu, font i personalizirane dodatke te hrabro zakoračite u novi svijet bolje budućnosti u pokretu.

Pogled u svijet kao nikada dosad

Upravo je Samsung Galaxy Fold3/Flip3 ekosustav jedan od sinonima bolje, drugačije i inovativne budućnosti. Vrhunski saveznik koji se ne povlači kad je teško, stoga može biti vaš pratitelj prije i nakon treninga, ali i za vrijeme s obzirom da je riječ o preklopnim uređajima koji stanu u svaki džep. Bez bojazni da ćete ga oštetiti, možete ga nositi u svaku svoju ljetnu avanturu. Bilo da je riječ o potrazi nižih temperatura na planinarenju ili nekoj od sportskih aktivnosti koje su ranije spomenute. Štiti ga najsnažniji aluminijski okvir do sada kao i najtvrđe staklo.

Dizajniran je da nadmaši sva očekivanja te se bezbrižno uklapa u sve što radite. Ukoliko vas tijekom treninga ulovi ljetni pljusak, i dalje možete biti bezbrižni – ovo je prvi vodootporni preklopni pametni telefon na svijetu koji će vas zadiviti jednako kao i svi ljetni prizori koje želite fotografirati. Posebnost ovog uređaja leži i u sustavu multikamera. Omogućuje vam da promijenite svoj način snimanja i upućujete videopozive iz čak pet različitih kamera smještenih na trima različitim mjestima. Sve to uz slobodu korištenja uređaja bez upotrebe ruku koju donosi Flex način rada. Može li bolje?

Spoj koji nadmašuje sva očekivanja

Može! Uparivanje Samsung pametnog sata i pametnog telefona dovodi do van serijskih mogućnosti i nadmašuje sve vaše predodžbe koje ste imali vezane uz brigu o zdravlju, jednostavnost multitaskinga i izvedivosti da sve svoje ljetne trenutke bezbrižno spremite na ruku ili u džep. Zaronite u novi svijet mogućnosti na https://www.samsung.com/hr/.