Uživajte u neusporedivo brzom internetu uz Terrakom SOLO OPTIK paket već od 13.14€

Foto: Press

TERRAKOM je jedini telekomunikaciji operator u Hrvatskoj u 100 % domaćem vlasništvu, što znači da podržavate domaću ekonomiju i razvoj kada se odlučite za njihove usluge. Terrakom nudi usluge širom Hrvatske, tako da možete uživati u kvalitetnom i brzom internetu gdje god se nalazili.

Ono u čemu su gotovo svi telekomi uspjeli u ovoj godini jest da su izmijenili svoj poslovni model, te su u opće uvjete poslovanja ugradili klauzulu koja im (bez obzira imao korisnik ugovornu obvezu ili ne) omogućuje da cijene automatizmom usklađuju sa službenom stopom godišnje prosječne inflacije. Terrakom se nije odlučio na takav poslovni model, stoga rizike od inflacije preuzima na sebe, a korisnicima garantira fiksnu i stabilnu cijenu bez obzira na inflaciju.

Paket SOLO OPTIK nudi najbolju ponudu interneta u Hrvatskoj, s brzinama od 50 Mbps do 1 Gbps, a dostupan je već po cijeni od  13.14 € (99 kn ) mjesečno. Ovo je prilika koja se ne propušta! 

Terrakom nudi svoje usluge u cijeloj Hrvatskoj sukladno dostupnosti na vašoj adresi, osiguravajući da svi imaju pristup pouzdanom i kvalitetnom internetu. Ovaj paket je posebno osmišljen za one koji žele maksimalni iskoristiti Internet za streaming, igranje online igara ili posao od kuće. 

"Smatramo da je pružanje brzog i stabilnog interneta po pristupačnoj cijeni ključno za poticanje digitalne transformacije u Hrvatskoj.“ , izjavio je direktor Terrakoma, te dodao: “Želimo da svi naši korisnici imaju pristup kvalitetnom internetu bez prepreka. Paket SOLO OPTIK po cijeni već od 13.14 € ( 99 kn ) mjesečno je jedinstvena prilika koja se ne smije propustiti“.

Terrakom je dokazao svoju posvećenost pružanju najboljih usluga telekomunikacija u Hrvatskoj, a ovaj paket je samo još jedan korak u tom smjeru. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se pridružite Terrakomu i iskoristite sve pogodnosti koje nudi njihov SOLO OPTIK paket interneta. 

Imate još pitanja ili trebate pomoć oko izbora najboljeg telekom paketa za vas ? Slobodno nazovite besplatni broj 0800 66 77 ili pošaljite e mail na prodaja@terrakom.hr  i provjerite dostupnost Terrakom usluge na vašoj adresi.