UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Usred emisije uživo skinula nos s lica: "Odstranili su mi ga zbog bolesti"

Screenshot: Youtube

JAYNE HARDMAN iz Redditcha u Velikoj Britaniji šokirala je gledatelje emisije This Morning kad je tijekom emitiranja uživo skinula protetski nos s lica.

Otkrila je da joj je 2012. nakon nezgode dijagnosticirana autoimuna bolest Wegenerova granulomatoza.

Jayne se tad sudarila sa svojim psom nakon čega joj je nos počeo krvariti, naticati, a na kraju je izgubila osjet njuha i okusa.

Nos joj se s vremenom toliko izobličio da je morala hodati sagnute glave kako ljudi ne bi buljili u nju. Budući da ova bolest može biti smrtonosna, Jayne se morala podvrgnuti kemoterapiji, a dvije godine kasnije morali su joj odstraniti nos.

Kaže da joj je dan operacije bio najgori u životu, no da ju je umirila realistična proteza. Otkrila je da ga skida svake večeri prije spavanja, a preko rupe na licu stavlja flaster.

"Mrzim pomisao da bi mi se pauk mogao uvući u nos. Ujutro ga vratim na lice gdje je pričvršćen pomoću magneta. Draži mi je od mog pravog nosa jer je taj bio povelik", rekla je nasmijana Jayne.

Nakon operacije su joj se vratili osjeti okusa i mirisa.

"Plakala sam kad sam ponovno osjetila okus čaja. Bojala sam se da nikad neću moći pomirisati svoju unučad nakon kupanja", priznaje ona.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.