Vatreni koji vole starije: Jedan je domaći nogometaš mlađi od supruge 14 godina

Foto: Instagram/Igor Kralj/Pixsell

JAVNOST je ostala iznenađena kada je Joško Gvardiol, mlada zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije, izjavio kako voli starije žene, ali nije jedini. Dio Vatrenih odabrao je partnerice koje su starije od njih, a u nastavku možete pročitati tko su oni i koja je razlikama u godinama između parova.

Marko i Iris Livaja

Kada govorimo o razlici u godinama između domaćih nogometaša i njihovih partnerica, tu prednjače Marko Livaja (29) i njegova 14 godina starija supruga Iris (43). Nogometaš Hajduka i njegova partnerica u vezi su od 2014. godine te su roditelji šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza. Svoju su vezu ozakonili ove godine.

Luka i Vanja Modrić

Diplomirana ekonomistica Vanja Modrić (42) starija je od svoga supruga, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića (37) pet godina. Vanja i Luka upoznali su se u jednom kafiću na Ravnicama 2007. godine. Nogometaš je u svojoj autobiografiji otkrio kako se zaljubio u svoju suprugu čim je ugledao, ali da je ispočetka bio sramežljiv da joj priđe.

Vjenčali su se u Zagrebu 2010. godine kod matičara, a vjenčani im je kum bio Vedran Ćorluka. Za njih su mediji često pisali kako su "srodne duše i jedan od najskladnijih poznatih parova Hrvatske". Imaju i troje djece, Emu, Ivana i Sofiju.

Bruno Petković i Iva Šarić

Manekenka Iva Šarić (34) starija je šest godina od svoga zaručnika, reprezentativca Brune Petkovića (28). Iva i Bruno su se upoznali kad ga je ona intervjuirala za HRT-ovu emisiju Klub 7. Da su u vezi, otkriveno je u ljeto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja. Iva je stigla u Katar kako bi bodrila svog dragog, a na Instagramu je podijelila snimke poljupca i zagrljaja s Brunom.

Borna Sosa i Ivona Šimunović

Na utakmici Hrvatske i Brazila Bornu Sosu (24) s tribina je bodrila njegova lijepa, četiri godine starija djevojka, arhitektica Ivona Šimunović (28), koju javnost nema prilike često vidjeti. Ivonini profili na društvenim mrežama su zaključani, no fotografi u Kataru su je primijetili na tribinama.

Joško Gvardiol

Mnoge žene poludjele za 20-godišnjim Joško Gvardiolom, pogotovo nakon što su su saznale da je mladi Zagrepčanin slobodan. Gvardiol je u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih progovorio o svom ljubavnom životu. Priznao je kako trenutno nije u vezi, ali i da ga privlače starije žene.

"Čekaj, ti voliš malo starije?" pitao ga je Robert Knjaz nakon što je Gvardiol kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez.

"Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru", odgovorio je nogometaš. "Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram", dodao je u šali.