"Veće smeće nisam gledao": Nastavak 18+ Netflixovog filma ima ocjenu 2.7 na IMDb-ju

Screenshot: YouTube

NASTAVAK vrućeg Netflixovog hit filma 365 days izašao je prije tri dana, a već sada na IMDb-ju ima poraznu ocjenu 2.7 na temelju više od 4000 glasova.

Radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine, a gledatelji nisu skrivali svoje razočaranje kada je film konačno objavljen.

 

"Jedan od najgorih filmova ikad. Nisam mislio da bi moglo biti gore od prvog dijela, ali razuvjerili su me", napisao je jedan komentator.

"Veće smeće odavno nisam gledao.  Prvih 30 minuta filma likovi se samo seksaju, a ostatak filma je jednostavno užasan", složio se drugi.

"Prije gledanja ovog filma postavite svoju letvicu jako nisko. Ne može niže od ovoga", "Ne mogu vjerovati da su uspjeli napraviti ovoliko grozan film", "Ovaj film je gubitak vremena. Ne znam ni sam što sam gledao", nizali su se nezadovoljni komentari.

Prvi dio ovog filma na IMDb-ju ima ocjenu 3.3 na temelju 78.000 glasova, no unatoč tome nakon svog izlaska 2020. godine dosegao je veliku popularnost.

U prvom filmu priča o Lauri i Massimu završila je neizvjesno, a u nastavku gledatelji imaju priliku vidjeti razvoj njihove seksualno nabijene romanse.

Njihov novi početak kompliciraju Massimove obiteljske veze i tajanstveni muškarac koji ulazi u Laurin život kako bi osvojio njezino srce i povjerenje.

Osim Laure i Massima, na ekrane su se vratili i Laurina najbolja prijateljica Olga te Massimov prijatelj Domenico.

Prvi dio filma naišao je svojedobno na podijeljene kritike. Neki su rekli da je "najseksi ikad" i "puno bolji od 50 nijansi sive", dok su drugi ukazali na to da romantizira opasnu vezu između zlostavljača i žrtve.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.